De lytter ikke: Politikeres udenomssnak - spot den, stop den

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Standard

De lytter ikke : Politikeres udenomssnak - spot den, stop den. / Kock, Christian Erik J; Boding Hansen, Magnus .

København : Hans Reitzels Forlag, 2015. 115 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Harvard

Kock, CEJ & Boding Hansen, M 2015, De lytter ikke: Politikeres udenomssnak - spot den, stop den. Hans Reitzels Forlag, København.

APA

Kock, C. E. J., & Boding Hansen, M. (2015). De lytter ikke: Politikeres udenomssnak - spot den, stop den. København: Hans Reitzels Forlag.

Vancouver

Kock CEJ, Boding Hansen M. De lytter ikke: Politikeres udenomssnak - spot den, stop den. København: Hans Reitzels Forlag, 2015. 115 s.

Author

Kock, Christian Erik J ; Boding Hansen, Magnus . / De lytter ikke : Politikeres udenomssnak - spot den, stop den. København : Hans Reitzels Forlag, 2015. 115 s.

Bibtex

@book{a6bc08a69b45442dba2dbeb411fa3e67,
title = "De lytter ikke: Politikeres udenomssnak - spot den, stop den",
abstract = "Hvis demokratiet skal fungere, skal politikerne ikke snakke uden om sv{\ae}re sp{\o}rgsm{\aa}l. Og for at de ikke skal g{\o}re det, skal journalisterne kunne spotte deres udenomssnak og stoppe den. Det er de ikke altid gode til. De lytter ikke nok til svarene. Denne bog skal g{\o}re dem bedre til det. Det er desuden en bog til alle danske borgere der synes at politik er vigtig, og som gerne vil tage stilling til politik p{\aa} et brugbart grundlag. De har brug for at kunne gennemskue hvorn{\aa}r og hvordan deres politikere snakker udenom. S{\aa} kan de overveje hvem de (is{\ae}r) vil frav{\ae}lge. For resten er det ogs{\aa} en bog for danske politikere. Dens budskab til dem er: ”I svarer som om I ikke lytter. Bogen her beskriver de tricks I bruger til at snakke uden om sv{\ae}re sp{\o}rgsm{\aa}l og kritikpunkter. Drop dem. Dels snyder I de danske v{\ae}lgere for de svar de har brug for. Dels snyder I jer selv. Stadig flere borgere gennemskuer nemlig udenomssnakkende politikere - og frav{\ae}lger dem. Derom vidner valgresultatet i 2015. Fat det.",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, debat, udenomssnak, argumentation, journalistik",
author = "Kock, {Christian Erik J} and {Boding Hansen}, Magnus",
year = "2015",
month = "9",
day = "1",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-412-6392-2",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - De lytter ikke

T2 - Politikeres udenomssnak - spot den, stop den

AU - Kock, Christian Erik J

AU - Boding Hansen, Magnus

PY - 2015/9/1

Y1 - 2015/9/1

N2 - Hvis demokratiet skal fungere, skal politikerne ikke snakke uden om svære spørgsmål. Og for at de ikke skal gøre det, skal journalisterne kunne spotte deres udenomssnak og stoppe den. Det er de ikke altid gode til. De lytter ikke nok til svarene. Denne bog skal gøre dem bedre til det. Det er desuden en bog til alle danske borgere der synes at politik er vigtig, og som gerne vil tage stilling til politik på et brugbart grundlag. De har brug for at kunne gennemskue hvornår og hvordan deres politikere snakker udenom. Så kan de overveje hvem de (især) vil fravælge. For resten er det også en bog for danske politikere. Dens budskab til dem er: ”I svarer som om I ikke lytter. Bogen her beskriver de tricks I bruger til at snakke uden om svære spørgsmål og kritikpunkter. Drop dem. Dels snyder I de danske vælgere for de svar de har brug for. Dels snyder I jer selv. Stadig flere borgere gennemskuer nemlig udenomssnakkende politikere - og fravælger dem. Derom vidner valgresultatet i 2015. Fat det.

AB - Hvis demokratiet skal fungere, skal politikerne ikke snakke uden om svære spørgsmål. Og for at de ikke skal gøre det, skal journalisterne kunne spotte deres udenomssnak og stoppe den. Det er de ikke altid gode til. De lytter ikke nok til svarene. Denne bog skal gøre dem bedre til det. Det er desuden en bog til alle danske borgere der synes at politik er vigtig, og som gerne vil tage stilling til politik på et brugbart grundlag. De har brug for at kunne gennemskue hvornår og hvordan deres politikere snakker udenom. Så kan de overveje hvem de (især) vil fravælge. For resten er det også en bog for danske politikere. Dens budskab til dem er: ”I svarer som om I ikke lytter. Bogen her beskriver de tricks I bruger til at snakke uden om svære spørgsmål og kritikpunkter. Drop dem. Dels snyder I de danske vælgere for de svar de har brug for. Dels snyder I jer selv. Stadig flere borgere gennemskuer nemlig udenomssnakkende politikere - og fravælger dem. Derom vidner valgresultatet i 2015. Fat det.

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - debat

KW - udenomssnak

KW - argumentation

KW - journalistik

M3 - Bog

SN - 978-87-412-6392-2

BT - De lytter ikke

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

ER -

ID: 143281048