Grete Bertelsen

Grete Bertelsen

Prodekan, Ekstern


  1. 1997
  2. Udgivet

    Bulkpakning af oksesmåkød i modificeret atmosfære

    Brandt Olsen, M., Bertelsen, Grete & Bork Andersen, A., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 245 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Oxidation in pre-cooked minced pork as influenced by chill storage of raw muscle

    Holm Nielsen, J., Sørensen, B., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997, I: Meat Science. 46, 2, s. 191-197 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effects of dietary alfa-tocopheryl acetate supplementation on alfa-tocopherol deposition in porcine m. psoas major and m. longissimus dorsi and on drip loss, colour stability and oxidative stability of pork meat

    Jensen, C., Guidera, J., Skovgaard, I. M., Staun, H., Skibsted, Leif Horsfelt, Krogh Jensen, S., Møller, A. J., Buckley, J. & Bertelsen, Grete, 1997, I: Meat Science. 45, 4, s. 491-500 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Influence of dietary fat source and vitamin E on quality of frozen pork meat products

    Jensen, C., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997, Ikke angivet. Bass, J. (red.). International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), s. 402-403 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Influence of the oxidative quality of dietary oil on broiler meat storage stability

    Jensen, C., Engberg, R. M., Jakobsen, K., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997, I: Meat Science. (3/4), s. 211-222 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The ¤role of dietary alfa-tocopherol in stabilising astaxanthin and lipids of smoked rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) filet during illuminated chill storage

    Jensen, C., Birk, E. & Bertelsen, Grete, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 247 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    The ¤influence of vitamin C on the antioxidative status of chickens in vivo, at slaughter and on the oxidative stability of broiler meat products

    Lauridsen, C., Jensen, C., Jakobsen, K., Engberg, R. M., Andersen, J. O., Krogh Jensen, S., Sørensen, P., Henckel, P., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997, I: Acta Agriculturae Scandinavica. Section A. Animal Science. 47, s. 187-196 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Antioxidative activity of spices and spice extracts

    Madsen, H. L., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Spices : flavor chemistry and antioxidant properties. Risch, S. J. & Ho, C-T. (red.). Washington: American Chemical Society, Bind 660. s. 176-187 (ACS Symposium Series).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  10. Udgivet

    Activity of natural antioxidants in model systems and in foods

    Olsen, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

ID: 6080999