Wender Bredie
Professor
- 2015
- Udgivet
Aroma of wheat porridge and bread-crumb is influenced by the wheat variety
Starr, G., Hansen, Åse Solvej, Petersen, Mikael Agerlin & Bredie, Wender, 2015, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 63, 1, s. 590-598 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
- Udgivet
Human visual evoked potentials are enhanced by long-term visuo-gustatory conditioning
Viemose, I., Liljendahl, C., Laugesen, J. L., Møller, P., Bredie, Wender & Christoffersen, G. R. J., 2015, I: Chemical Senses. 40, 3, s. 269 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning
- Udgivet
Initial liking influences the development of acceptance learning across repeated exposure to fruit juices in 9–11 year-old children
Hartvig, D. L., Hausner, H., Wendin, Karin Maria Elisabet, Ritz, C. & Bredie, Wender, 2015, I: Food Quality and Preference. 39, s. 228-235 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Instrumental and sensory characterisation of Solaris white wines in Denmark
Liu, J., Toldam-Andersen, Torben, Petersen, Mikael Agerlin, Zhang, S., Arneborg, Nils & Bredie, Wender, 2015, I: Food Chemistry. 166, s. 133-142 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Promoting animal welfare from the retailers fridge: cue attributes linked to purchase of fresh chicken meat
Brisk, H. M., Kristensen, H. H., Dandanell, C. G., Karlsson, A. H., Perez-Cueto, Federico J.A. & Bredie, Wender, 2015.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre
Bügel, Susanne Gjedsted, Bredie, Wender, Jensen, A. B., Jensen, Jørgen Dejgård, Petersen, C. B., Leth, K., Beck, A. M. & Langer, J. W., 2015, København: Københavns Universitet og Madkulturen. 153 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning › fagfællebedømt
- Udgivet
Situational appropriateness of beer is influenced by product familiarity
Giacalone, D., Frøst, Michael Bom, Bredie, Wender, Pineau, B., Hunter, D. C., Paisley, A. G., Beresford, M. K. & Jæger, S. R., 2015, I: Food Quality and Preference. 39, s. 16-27 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Smagens fysiologi
Bredie, Wender, Meyer, C. & Møller, P., 2015, Menneskets ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4 udg. Munksgaard , s. 275-284 10 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4225563
Flest downloads
-
6779
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4554
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
3477
downloads
Projective mapping: variations and consequences
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet