Nils Arneborg
Lektor
ORCID: 0000-0002-4323-5446
Primære forskningsområder
- Mikrobiologien i øl, vin og ost.
- Fermenteringsteknologi.
- Mikrobielle interaktioner.
- Mikrobiel adhæsion til faste overflader.
- Enkeltcelle bioimaging-teknikker, herunder fluorescensmikroskopi og biofotonisk arbejdsstation.
- Fysiologi af gær, specielt arterne Saccharomyces cerevisiae, Debaryomyces hansenii, Torulaspora delbrueckii og Lachancea thermotolerans.
- Anvendelse af gær og mælkesyrebakterier som starterkultur i fødevareindustrien.
Undervisnings- og vejledningsområder
- Yeast physiology and applications (kursusansvarlig)
- Food quality management and control (kursusansvarlig)
- Cool climate viticulture and enology/Applied cool climate viticulture and enology
- Heterologous expression
- Fødevaremikrobiologi
ID: 4236582
Flest downloads
-
3665
downloads
Ammonia production and its possible role as a mediator of communication for Debaryomyces hansenii and other cheese-relevant yeast species
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
1660
downloads
The effect of long- and short term exposure to laser light at 1070 nm on growth of Saccharomyces cerevisiae
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet -
1643
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet