Ylva Margareta Ardö
Professor emeritus
- Udgivet
Fermentation of carbohydrates from cheese sources by non-starter lactic acid bacteria isolated from semi-hard Danish cheese
Adamberg, K., Antonsson, M., Vogensen, Finn Kvist, Nielsen, E. W., Kask, S., Møller, P. L. & Ardö, Ylva Margareta, 2005, I: International Dairy Journal. 15, 6-9, s. 873-882 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Study of cheese associated lactic acid bacteria under carbonhydrate-limited conditions using D-stat cultivation
Adamberg, K., Adamsberg, S., Laht, T., Ardö, Ylva Margareta & Paalme, T., 2006, I: Food Biotechnology. 20, 2, s. 143-160 18 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hydrophilic di- and tripeptides are not a precondition for savoury flavour in mature Cheddar cheese
Andersen, L. T., Schlichtherle-Cerny, H. & Ardö, Ylva Margareta, 2008, I: Le Lait (Print). 88, s. 467-475 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Study of taste-active compounds in the water-soluble extract of mature Cheddar cheese
Andersen, L. T., Ardö, Ylva Margareta & Bredie, Wender, 2010, I: International Dairy Journal. 20, 8, s. 528-536 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Lactobacillus strains isolated from Danbo cheese as adjunct cultures in a cheese model system
Antonsson, M., Molin, G. & Ardö, Ylva Margareta, 2003, I: International Journal of Food Microbiology. 85, 85, s. 159-169 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A comparison between the microflora of Herrgård cheese from three different dairies
Antonsson, M., Ardö, Ylva Margareta & Molin, G., 2001, I: International Dairy Journal. 11, s. 285-291 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Proteolysis of the semi-hard cheese Herrgård made at different dairies: exploratory study
Antonsson, M., Molin, G. & Ardö, Ylva Margareta, 2003, I: Milchwissenschaft. 58, 3/4, s. 145-148 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Screening and selection of Lactobacillus strains for use as adjunct cultures in production of semi-hard cheese
Antonsson, M., Ardö, Ylva Margareta, Nilsson, B. F. & Molin, G., 2002, I: Journal of Dairy Research. 69, 3, s. 457-472 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
General introduction
Ardö, Ylva Margareta, 1999, I: Bulletin of the IDF. 337, s. 3 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Identification of large phosphopeptides from ß-casein that characteristically accumulate during ripening of the semi-hard cheese Herrgård
Ardö, Ylva Margareta, Lilbæk, H. M., Kristiansen, K. R., Zakora, E. & Otte, Jeanette, 2007, I: International Dairy Journal. 17, 5, s. 513-524 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4239930
Flest downloads
-
1281
downloads
Genome sequence of Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris strain T26, isolated from mesophilic undefined cheese starter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1026
downloads
Genome sequences of two Leuconostoc pseudomesenteroides strains isolated from Danish dairy starter cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
757
downloads
Volatile compounds and amino acids in cheese powders made from matured cheeses
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet