Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen

Professor

Medlem af:


    1. 2018
    2. Udgivet

      Interactions of coffee and bread crust melanoidins with hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in aqueous radical environment

      Celik, E. E., Amigo Rubio, J. M., Andersen, Mogens Larsen & Gokmen, V., jun. 2018, I: Food Research International. 108, s. 286-294 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Characterization and reactivity of soot from fast pyrolysis of lignocellulosic compounds and monolignols

      Trubetskaya, A., Brown, A., Tompsett, G. A., Timko, M. T., Kling, J., Brostrom, M., Andersen, Mogens Larsen & Umeki, K., 2018, I: Applied Energy. 212, s. 1489-1500 12 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      ESR Spectroscopy for the Study of Oxidative Processes in Food and Beverages

      Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2018, Modern Magnetic Resonance. A. Webb, G. (red.). 2 udg. Springer, s. 1781-1794 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Influence of mediators on laccase catalyzed radical formation in lignin

      Munk, L., Andersen, Mogens Larsen & Meyer, A. S., 2018, I: Enzyme and Microbial Technology. 116, s. 48-56 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Real-time measurement of laccase catalyzed formation of radicals in lignin by electron paramagnetic resonance spectroscopy

      Munk, L., Andersen, Mogens Larsen & Meyer, A., 2018, I: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY. 255, 117.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      The Nature of Stable Char Radicals: An ESR and DFT Study of Structural and Hydrogen Bonding Requirements

      Trubetskaya, A., Andersen, Mogens Larsen & Barsberg, S. T., 2018, I: ChemPlusChem. 83, 8, s. 780-786 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 4237838