Mogens Larsen Andersen
Professor
ORCID: 0000-0003-4694-486X
Emneord
- Antioxidanter i fødevarer
- Fedtsyrer
- Fødevarekemi
- Fødevarekvalitet
- Kemi
- Kinetik
- Oxidation
- Spektroskopi
- Termodynamik
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - antioxidanter, fedtsyrer, fødevarekemi, fødevarekvalitet, fødevarestabilitet, oxidation, øl
ID: 4237838
Flest downloads
-
649
downloads
Do food bacteria use radicals to kill each other?
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
356
downloads
Enzymatic cellulose oxidation is linked to lignin by long-range electron transfer
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
219
downloads
Influence of mediators on laccase catalyzed radical formation in lignin
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet