Marianne Nissen Lund
Professor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
Inflammation, Metabolism and Oxidation
Blegdamsvej 3
2200 København N.
Medlem af:
ORCID: 0000-0001-8708-2210
Emneord
- Antioxidanter i fødevarer
- Fødevarekemi
- Fødevarekvalitet
- Kødkvalitet
- Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet - Fødevarer, proteinmodifikationer, proteinfunktionalitet, oxidation, Maillard/protein glycation, antioxidanter
ID: 4223072
Flest downloads
-
5357
downloads
Protein oxidation in meat during chill storage
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling
Udgivet -
2742
downloads
Green tea extract alters the functional properties of meat emulsions by generation of protein cross-links
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2515
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet