Aske Skovmand Bosselmann

Aske Skovmand Bosselmann

Lektor

  • Sektion for Produktion, Markeder og Politik

    Rolighedsvej 25, 1958 Frb. C, Bygning C, 1. sal, Bygning: 1.201

    Telefon: +45 35 33 68 89

  1. 2020
  2. Udgivet

    Indhold af soja i animalske produkter: Kort notat

    Bosselmann, Aske Skovmand, jun. 2020, 7 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/15).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    G × E interactions on yield and quality in Coffea arabica: new F1 hybrids outperform American cultivars

    Marie, L., Abdallah, C., Campa, C., Courtel, P., Bordeaux, M., Navarini, L., Lonzarich, V., Bosselmann, Aske Skovmand, Turreira-García, Nerea, Alpizar, E., Georget, F., Breitler, J. C., Etienne, H. & Bertrand, B., apr. 2020, I : Euphytica. 216, 5, 17 s., 78.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet
  6. Udgivet
  7. Udgivet
  8. Udgivet
  9. 2019
  10. Udgivet

    Klimaet truer din morgenkaffe / Silap pissusia ullaakkut kaffisortakkannik aarlerinartorsiortitsivoq

    Bosselmann, Aske Skovmand & Ræbild, Anders, 17 jul. 2019, I : Atuagagdliutit / Grønlandsposten. s. 30-31 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  11. Udgivet

    Klimaforandringerne truer din morgenkaffe: Sådan vil forskerne redde den

    Bosselmann, Aske Skovmand & Ræbild, Anders, 28 jun. 2019, Videnskab.dk, ForskerZonen.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  12. Udgivet

    Characterization of Kenyan honeys based on their physicochemical properties, botanical and geographical origin

    Warui, M. W., Hansted, L., Gikungu, M., Mburu, J., Kironchi, G. & Bosselmann, Aske Skovmand, 2019, I : International Journal of Food Science. 2019, 11 s., 2932509.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 4229352