Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- 2009
- Udgivet
'We have to go where the money is' - dilemmas in the role of nutrition scientists: an interview study
Folker, A. P., Holm, Lotte & Sandøe, Peter, 2009, I: Minerva. 47, s. 217-236 20 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ambiguous food products: consumers' views on enhanced meat
Nissen, N. K., Sandøe, Peter & Holm, Lotte, 2009, Ethical futures: bioscience and food horizons. Millar, K., West, P. H. & Nerlich, B. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 265-270 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Building groups and independence: the role of food in the lives of young people in Danish sports centres
Sylow, M. & Holm, Lotte, 2009, I: Childhood. 16, 2, s. 213-228 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
EU food safety policy: localising contested governance
Holm, Lotte & Halkier, B., 2009, I: European Societies: The Official Journal of the European Sociological Association. 11, 4, s. 473-493 21 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Food sensory issues in nutritional risk patients: an observational, interview-based study
Sorensen, J. M., Holm, Lotte, Frøst, Michael Bom & Kondrup, J., 2009, I: Clinical Nutrition Supplements. 4, 2, s. 91 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning
- Udgivet
Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød
Nissen, N. K., Holm, Lotte & Sandøe, Peter, 2009, Frederiksberg: Center for Bioetik og Risikovurdering. 58 s. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; Nr. 16).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød [kort version]
Nissen, N. K., Holm, Lotte & Sandøe, Peter, 2009, Center for Bioetik og Risikovurdering. 26 s. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; Nr. 16).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Sensoriske oplevelser under måltider hos patienter i ernæringsrisiko
Sorensen, J. M., Holm, Lotte, Frøst, Michael Bom & Kondrup, J., 2009, 18. årsmøde i klinisk ernæring: Århus, 2009. 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Smil til forbrugeren! den danske model for fødevaresikkerhed under globaliseringens vilkår
Nielsen, A., Halkier, B. & Holm, Lotte, 2009, Globaliseringens udfordringer: politiske og administrative processer under pres. Marcussen, M. & Ronit, K. (red.). København: Hans Reitzels Forlag, s. 197-215 19 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Sociologiens bidrag til forståelse af ernæring og kroniske sygdomme
Holm, Lotte, 2009, I: Samfundsøkonomen. 4, s. 4-8 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 920181
Flest downloads
-
4727
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2024
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1443
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet