Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-0667-7779
Flest downloads
-
4468 downloadsUdgivet
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
-
1950 downloadsUdgivet
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
1369 downloadsUdgivet
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
943 downloadsUdgivet
Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
ID: 920181
Flest downloads
-
4468
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1950
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1369
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet