Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- 2023
Food in turbulent times
Holm, Lotte (Andet)
25 jan. 2023Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2022
Mad og køn
Holm, Lotte (Andet)
13 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Consumption challenges in transforming food systems
Holm, Lotte (Andet)
8 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Doing hierarchy in consumption: Food conduct in a low social position
Holm, Lotte (Andet), Halkier, Bente (Andet) & Ditlevsen, Kia (Andet)
1 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2021
Forskning om mad og fællesskaber i familien
Holm, Lotte (Andet)
11 nov. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Ændret Adfærd? Fødevareforbruget i klimakampen
Holm, Lotte (Andet)
5 nov. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Maskulin madkultur: Hvordan? Hvorfor? Hvad nj?
Holm, Lotte (Andet)
26 okt. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Nordisk kost er sund og bæredygtig. Hvordan får vi nordisk kost ind i danskernes hverdag?
Holm, Lotte (Andet)
24 sep. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2020
Nordic Nutrition Conference
Holm, Lotte (Deltager)
14 dec. 2020Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Collective Action on Nutrition Disparity
Holm, Lotte (Deltager)
20 nov. 2020Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
ID: 920181
Flest downloads
-
4469
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1951
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
1370
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet