Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor


  1. Udgivet

    Description of Paralactobacillus selangorensis gen. nov., sp. nov., a new lactic acid bacterium isolated from chili bo, a Malaysian food ingredient

    Leisner, Jørgen, Vancanneyt, M., Goris, J., Christensen, Henrik & Rasul, G., 2000, I: International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology. 50, s. 19-24 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Mælkesyrebakterier i traditionelle malaysiske fødevarer

    Leisner, Jørgen, 2000, I: Naturens Verden. (11/12), s. 34-43 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  3. Udgivet

    Something fishy: answer to question

    Leisner, Jørgen, 2000

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  4. Udgivet

    Spoilage of fish products

    Leisner, Jørgen & Gram, L., 2000, Encyclopedia of food microbiology. Robinson, R. K., Batt, C. A. & Patel, P. D. (red.). San Diego: Academic Press, s. 813-820 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

ID: 4225300