Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor


  1. 2024
  2. Udgivet

    Draft genome sequences of three Carnobacterium maltaromaticum isolates from two low pH bogs in Denmark

    Tang, Taya & Leisner, Jørgen, 2024, I: Microbiology resource announcements. 13, 1, 4 s., e00969-23.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Veterinary bacteriology in Denmark from the 1880s to 2022

    Leisner, Jørgen & Larsen, J. L., 2024, I: APMIS. 132, 1, s. 31-42

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  4. 2023
  5. Udgivet

    Bacterial species diversity of traditionally ripened sheep legs from the Faroe Islands (skerpikjøt)

    Charmpi, C., Thamsborg, K. K. M., Mikalsen, S. O., Magnussen, E., Sosa Fajardo, A., Van der Veken, D., Leisner, Jørgen & Leroy, F., 2023, I: International Journal of Food Microbiology. 386, 110023.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Cadaverine as a Potential Spoilage Indicator in Skin-Packed Beef and Modified-Atmosphere-Packed Beef

    Thamsborg, K. K. M., Lund, B. W., Byrne, D. V., Leisner, Jørgen & Alexi, N., 2023, I: Foods. 12, 24, 11 s., 4489.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Effects of grade, smiley, and text on Danish and Finnish consumers’ perceptions of food safety inspection reports

    Vainio, A., Ollila, S., Sørensen, T. A., Kaskela, J., Finell, E., Leisner, Jørgen & Lundén, J., 2023, I: Food Control. 144, 109382.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2022
  10. Udgivet

    Novel cadaverine non-invasive biosensor technology for the prediction of shelf life of modified atmosphere packed pork cutlets

    Alexi, N., Thamsborg, K., Hvam, J., Lund, B. W., Nsubuga, L., de Oliveira Hansen, R. M., Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2022, I: Meat Science. 192, 108876.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Scientists’ Assessments of Research on Lactic Acid Bacterial Bacteriocins 1990–2010

    Martinenghi, Laura Daniela & Leisner, Jørgen, 2022, I: Frontiers in Microbiology. 13, 908336.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2021
  13. Udgivet

    Characterization of antimicrobial-resistant Staphylococcus aureus from retail foods in Beijing, China

    Li, H., Tang, Taya, Stegger, M., Dalsgaard, Anders, Liu, T. & Leisner, Jørgen, 2021, I: Food Microbiology. 93, 103603.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Identification of Potential Citrate Metabolism Pathways in Carnobacterium maltaromaticum

    Li, H., Ramia, N. E., Borges, F., Revol-Junelles, A., Vogensen, Finn Kvist & Leisner, Jørgen, 2021, I: Microorganisms. 9, 10, 2169.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4225300