Ylva Margareta Ardö
Professor emeritus
- 1999
- Udgivet
Capillary electrophoresis used to measure proteolysis in cheese
Otte, Jeanette, Ardö, Ylva Margareta, Weimer, B. & Sørensen, J., 1999, I: Bulletin of the IDF. 337, s. 10-16 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Evaluating proteolysis by analysing the N content of cheese fractions
Ardö, Ylva Margareta, 1999, I: Bulletin of the IDF. 337, s. 4-9 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
General introduction
Ardö, Ylva Margareta, 1999, I: Bulletin of the IDF. 337, s. 3 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Influence of salt content on ripening of semi-hard round-eyed cheese of Danbo-type
Kristiansen, K. R., Deding, A. S., Jensen, D. F., Ardö, Ylva Margareta & Qvist, K. B., 1999, I: Milchwissenschaft. 54, 1, s. 19-23 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quantitative determination of free amino acids in cheese
Bütikofor, U. & Ardö, Ylva Margareta, 1999, I: Bulletin of the IDF. 337, s. 24-32 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Study of methods to routinely monitor heat load to cheese milk
Ardö, Ylva Margareta, Lindblad, O. & Qvist, K. B., 1999, I: International Dairy Journal. 9, s. 547-552 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4239930
Flest downloads
-
1281
downloads
Genome sequence of Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris strain T26, isolated from mesophilic undefined cheese starter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1026
downloads
Genome sequences of two Leuconostoc pseudomesenteroides strains isolated from Danish dairy starter cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
757
downloads
Volatile compounds and amino acids in cheese powders made from matured cheeses
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet