Tomasz Pawel Czaja
Adjunkt
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Impact of wet-mix total solids content and heat treatment on physicochemical and techno-functional properties of infant milk formula powders
Arzuaga, M. R., da Silva, D. F., Xanthakis, E., Aalaei, K., Czaja, Tomasz Pawel, Añón, M. C., Abraham, A. G. & Ahrné, Lilia, 2021, I: Powder Technology. 390, s. 473-481 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Quantification of gluten in wheat flour by FT-Raman spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Mazurek, S. & Szostak, R., 15 nov. 2016, I: Food Chemistry. 211, s. 560-563 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Determination of nutritional parameters of yoghurts by FT Raman spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Baranowska, M., Mazurek, S. & Szostak, R., 5 maj 2018, I: Spectrochimica Acta - Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy. 196, s. 413-417 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Quantitative analysis of solid samples using modified specular reflectance accessory
Czaja, Tomasz Pawel, Mazurek, S. & Szostak, R., 1 dec. 2016, I: Talanta. 161, s. 655-659 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Determining moisture content in pasta by vibrational spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Kuzawińska, E., Sobota, A. & Szostak, R., 1 feb. 2018, I: Talanta. 178, s. 294-298 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Polypyrrole-methyl orange Raman pH sensor
Czaja, Tomasz Pawel, Wójcik, K., Grzeszczuk, M. & Szostak, R., 2019, I: Polymers. 11, 4, 715.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy
Czaja, Tomasz Pawel, Sobota, A. & Szostak, R., 2020, I: Foods. 9, 3, 7 s., 280.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Spectroscopic characterisation of acidified milk powders
Czaja, Tomasz Pawel, Vickovic, Dolores, Pedersen, S. J., Hougaard, Anni Bygvrå & Ahrné, Lilia, 2023, I: International Dairy Journal. 142, 8 s., 105664.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties
Jodal, A. S., Czaja, Tomasz Pawel, van der Berg, Franciscus Winfried J, Jespersen, Birthe P Møller & Larsen, K. L., 2021, I: Molecules. 26, 8, 14 s., 2242.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The effect of acidification temperature and pH on intermolecular protein bonds and water mobility in heat and acid-induced milk gels
Laursen, Anne Katrine, Czaja, Tomasz Pawel, Rovers, T. A. M., Ipsen, Richard, Barone, Giovanni & Ahrné, Lilia, 2023, I: International Dairy Journal. 141, 10 s., 105611.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 218541172
Flest downloads
-
145
downloads
Differences in physicochemical properties of high-moisture extrudates prepared from soy and pea protein isolates
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
67
downloads
The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
55
downloads
Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet