Tomasz Pawel Czaja

Tomasz Pawel Czaja

Adjunkt

Flest downloads

  1. 145 downloads
    Udgivet

    Differences in physicochemical properties of high-moisture extrudates prepared from soy and pea protein isolates

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. 67 downloads
    Udgivet

    The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 55 downloads
    Udgivet

    Quantification of Ash and Moisture in Wheat Flour by Raman Spectroscopy

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 50 downloads
    Udgivet

    Water mobility and microstructure of acidified milk model gels with added whey protein ingredients

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  5. 37 downloads
    Udgivet

    The effect of acidification temperature and pH on intermolecular protein bonds and water mobility in heat and acid-induced milk gels

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 218541172