Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- 2013
- Udgivet
Conceptual equivalence of WHOQOL-HIV among people living with HIV in Ethiopia
Olsen, Mette Frahm, Jensen, Natasja Koitzsch, Tesfaye, M. & Holm, Lotte, 2013, I: Quality of Life Research. 22, 2, s. 361-367 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer acceptance of the New Nordic Diet. An exploratory study
Micheelsen, A., Holm, Lotte & Jensen, Katherine O'Doherty, 2013, I: Appetite. 70, s. 14-21 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer understanding of food labels: toward a generic tool for identifying the average consumer: Report from a Danish exploration
Sørensen, H. S., Holm, Lotte, Møgelvang-Hansen, P., Barratt, D., Qvistgaard, F. & Smith, V., 2013, I: International Review of Retail, Distribution and Consumer Research. 23, 3, s. 291-304 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Obesity as a showcase for transdisciplinary research
Holm, Lotte, Nielsen, P. B., Sandøe, Peter & Nielsen, Morten Ebbe Juul, 2013, I: Obesity Facts. 6, 2, s. 121-123 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Parental concerns about complementary feeding: differences according to interviews with mothers with children of 7 and 13 months of age
Nielsen, A., Michaelsen, Kim F. & Holm, Lotte, 2013, I: European Journal of Clinical Nutrition. 67, 11, s. 1157-1162 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sociology of food consumption
Holm, Lotte, 2013, The handbook of food research. Murcott, A., Belasco, W. & Jackson, P. (red.). 1 udg. London & New York: Bloomsbury Academic, s. 324-337 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Use, perceptions, and acceptability of a ready-to-use supplementary food among adult HIV patients initiating antiretroviral treatment: a qualitative study in Ethiopia
Olsen, Mette Frahm, Tesfaye, M., Kæstel, P., Friis, Henrik & Holm, Lotte, 2013, I: Patient Preference and Adherence. 7, s. 481-488 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 920181
Flest downloads
-
4741
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2029
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1444
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet