Sociology of food consumption
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Dokumenter
- HandbookFoodResearch_Holm_POSTPRINT
Accepteret manuskript, 313 KB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | The handbook of food research |
Redaktører | Anne Murcott, Warren Belasco, Peter Jackson |
Antal sider | 14 |
Udgivelsessted | London & New York |
Forlag | Bloomsbury Academic |
Publikationsdato | 2013 |
Udgave | 1 |
Sider | 324-337 |
Kapitel | 18 |
ISBN (Trykt) | 978-1-8478-8916-4 |
ISBN (Elektronisk) | 978-1-4725-3898-7, 978-1-4725-1702-9 |
Status | Udgivet - 2013 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 50174873