Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- 2012
- Udgivet
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Nissen, N. K., Sandøe, Peter & Holm, Lotte, 2012, I: British Food Journal. 114, 8, s. 1095-1105 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Embodied experiences associated with obesity and the management of bodyweight: Gender and social differences
Smith, L. & Holm, Lotte, 2012, I: Journal of Food Research. 1, 4, s. 7-16 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Food for patients at nutritional risk: a model of food sensory quality to promote intake
Sorensen, J. M., Holm, Lotte, Frøst, Michael Bom & Kondrup, J., 2012, I: Clinical Nutrition. 31, 5, s. 637-646 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Måltider er vigtige
Holm, Lotte, 2012, Hvordan ser verden ud?: 73 bidrag om økonomi, institutioner og værdier: Professor Niels Kærgård 70 år. Andersen, P., Henriksen, I., Petersen, J. H. & Zobbe, H. (red.). Djøf Forlag, s. 134-140 7 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Pays Nordiques
Holm, Lotte, 2012, Dictionnaire des cultures alimentaires. Poulain, J. P. (red.). Presses Universitaires de France, s. 985-996 12 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Encyclopædiartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Holm, Lotte, Ekström, M. P., Gronow, J., Kjærnes, U., Lund, Thomas Bøker, Mäkelä, J. & Niva, M., 2012, I: Anthropology of Food. S7, s. 2-14 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 920181
Flest downloads
-
4741
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2029
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1444
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet