Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 2012
  2. Udgivet

    Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat

    Nissen, N. K., Sandøe, Peter & Holm, Lotte, 2012, I: British Food Journal. 114, 8, s. 1095-1105 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Embodied experiences associated with obesity and the management of bodyweight: Gender and social differences

    Smith, L. & Holm, Lotte, 2012, I: Journal of Food Research. 1, 4, s. 7-16 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Food for patients at nutritional risk: a model of food sensory quality to promote intake

    Sorensen, J. M., Holm, Lotte, Frøst, Michael Bom & Kondrup, J., 2012, I: Clinical Nutrition. 31, 5, s. 637-646 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Måltider er vigtige

    Holm, Lotte, 2012, Hvordan ser verden ud?: 73 bidrag om økonomi, institutioner og værdier: Professor Niels Kærgård 70 år. Andersen, P., Henriksen, I., Petersen, J. H. & Zobbe, H. (red.). Djøf Forlag, s. 134-140 7 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  6. Udgivet

    Pays Nordiques

    Holm, Lotte, 2012, Dictionnaire des cultures alimentaires. Poulain, J. P. (red.). Presses Universitaires de France, s. 985-996 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns

    Holm, Lotte, Ekström, M. P., Gronow, J., Kjærnes, U., Lund, Thomas Bøker, Mäkelä, J. & Niva, M., 2012, I: Anthropology of Food. S7, s. 2-14 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 920181