Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. Udgivet

    Det tvetydige kød

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 157-174 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  2. Udgivet

    Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat

    Nissen, N. K., Sandøe, Peter & Holm, Lotte, 2012, I: British Food Journal. 114, 8, s. 1095-1105 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Embodied experiences associated with obesity and the management of bodyweight: Gender and social differences

    Smith, L. & Holm, Lotte, 2012, I: Journal of Food Research. 1, 4, s. 7-16 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Fedme som socialt problem

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 365-381 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  5. Udgivet

    Fedme, køn og klasse - et casestudie

    Smith, L. H. & Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 383-396 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  6. Udgivet

    Food for patients at nutritional risk: a model of food sensory quality to promote intake

    Sorensen, J. M., Holm, Lotte, Frøst, Michael Bom & Kondrup, J., 2012, I: Clinical Nutrition. 31, 5, s. 637-646 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Funktionelle fødevarer

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 239-251 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  8. Udgivet

    Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige

    Lassen, J. & Holm, Lotte, 2012, Kød: en antologi. Mickey, G., Klingenberg, R., Meyer, G. & Tveit, G. (red.). Tiderne Skifter, s. 77-90 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Mad og sundhed i hverdagen

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København : Munksgaard , s. 301-316 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  10. Udgivet

    Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver

    Holm, Lotte (red.) & Kristensen, S. T. (red.), 2012, 2.udgave udg. København: Munksgaard . 445 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Forrige 1 2 Næste

ID: 920181