Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
“I feel good and I am not overweight”: A qualitative study of considerations underlying lay people's self-assessments of unhealthy diets
Sørensen, M. R. & Holm, Lotte, 2016, I: Appetite. 107, s. 135-143 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Økonomiske virkemidler i ernæringspolitikken: et brugbart værktøj i indsatsen mod fedme og dårlig ernæring?
Jensen, J. H., Astrup, A., Haraldsdóttir, J., Frandsen, S. E., Holm, Lotte, Jepsen, O., Kærgård, Niels & Rosenørn, S. B., 2007, Kgs. Lyngby: Akademiet for de tekniske videnskaber. 104 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
- Udgivet
Ændringer i befolkningens fødevareforbrug 1995-1998
Haraldsdóttir, J., Halkjær, J., Holm, Lotte, Stender, S. & Astrup, A., 1999, I: Ugeskrift for læger. 161, 36, s. 5028-5033 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ændringer i befolkningens fødevareforbrug 1995-1998
Haraldsdóttir, J., Halkjær, J., Holm, Lotte, Stender, S. & Astrup, A., 1999, Søborg: Ernæringsrådet. 81 s. (Publikation / Ernæringsrådet; Nr. nr. 18).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
- Udgivet
Working with a fractional object: enactments of appetite in interdisciplinary work in anthropology and biomedicine
Christensen, Bodil Just, Hillersdal, Line & Holm, Lotte, 2017, I: Anthropology & Medicine. 24, 2, s. 221-235 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Why parents are skeptical about using probiotics preventively for small children: a Danish qualitative study
Andersen, S. S., Michaelsen, Kim F., Laursen, R. P. & Holm, Lotte, 2018, I: BMC Complementary and Alternative Medicine. 18, 1, s. 1-7 7 s., 336.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Who is cooking dinner? changes in the gendering of cooking from 1997 to 2012 in four Nordic countries
Holm, Lotte, Ekström, M. P., Hach, S. & Lund, Thomas Bøker, 2015, I: Food, Culture and Society. 18, 4, s. 589-610 22 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
What happens after a weight loss intervention? A qualitative study of drivers and challenges of maintaining time-restricted eating among people with overweight at high risk of type 2 diabetes
Bjerre, N., Holm, Lotte, Veje, N., Quist, Jonas Salling, Færch, K. & Hempler, N. F., 2022, I: Appetite. 174, 9 s., 106034.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Watching, keeping and squeezing time to lose weight: Implications of time-restricted eating in daily life
Bjerre, N., Holm, Lotte, Quist, Jonas Salling, Færch, K. & Hempler, N. F., 2021, I: Appetite. 161, 8 s., 105138.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Various ways towards animal product limiting: Practical and social engagements in initial phase of dietary change
Kondrup, Sara Vincentzen, Holm, Lotte, Sandøe, Peter & Lund, Thomas Bøker, 2023, I: Appetite. 186, 12 s., 106571.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 920181
Flest downloads
-
4734
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2030
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1444
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet