Kia Ditlevsen

Kia Ditlevsen

Lektor


  1. 2024
  2. E-pub ahead of print

    Bad avocados, culinary standards, and knowable knowledge: Culturally appropriate rejections of meat reduction

    Skelly, Thomas Andras Matthiessen & Ditlevsen, Kia, 2 apr. 2024, (E-pub ahead of print) I: Journal of Consumer Culture.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. 2023
  4. Udgivet

    Intersectionality and food consumption: a roundtable

    Wahlen, S., Plessz, M., Dean, Wesley, Ditlevsen, Kia, Magkriotis, S. & Ramos, V., 2023, I: Consumption and Society. 2, 1, s. 122–135 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Pathways of less healthy diets. An investigation of the everyday food practices of men and women in low income households

    Ditlevsen, Kia, Halkier, Bente & Holm, Lotte, 2023, I: Critical Public Health. 33, 3, s. 318-331 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Perceptions, facilitators and barriers of physical activity among people living with HIV: a qualitative study

    Kitilya, B., Sanga, E., PrayGod, G., Kavishe, B. B., Ditlevsen, Kia, Peck, R. & Olsen, Mette Frahm, 2023, I: BMC Public Health. 23, 12 s., 360.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. 2022
  8. Udgivet

    Dietary priorities and consumers’ views of the healthiness of organic food: purity or flexibility?

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Nordström, J., Ditlevsen, Kia, Jensen, Jørgen Dejgård & Sandøe, Peter, 2022, I: Organic Agriculture. 12, s. 163–175 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Say my name? Anonymity or not in elite interviewing

    Houman Ellersgaard, C., Ditlevsen, Kia & Grau Larsen, A., 2022, I: International Journal of Social Research Methodology. 25, 5, s. 673-686 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. 2021
  11. Udgivet

    Better than antibiotics. Public understandings of risk, human health and the use of synthetically obtained livestock vaccines in five European countries

    Ditlevsen, Kia, Glerup, Cecilie, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2021, I: Health, Risk & Society. 23, 5-6, s. 196-216 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  12. Udgivet

    The purity of dirt: Revisiting Mary Douglas in the light of contemporary consumer interpretations of naturalness, purity and dirt

    Ditlevsen, Kia & Andersen, S. S., 2021, I: Sociology. 55, 1, s. 179-196 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  13. 2020
  14. Udgivet

    A taste for locally produced food - Values, opinions and sociodemographic differences among "organic" and "conventional" consumers

    Ditlevsen, Kia, Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Lassen, J., 2020, I: Appetite. 147, 11 s., 104544.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  15. Udgivet

    Synthetic livestock vaccines as risky interference with nature? Lay and expert arguments and understandings of “naturalness”

    Ditlevsen, Kia, Glerup, Cecilie, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2020, I: Public Understanding of Science. 29, 3, s. 289-305 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 34333298