Kia Ditlevsen

Kia Ditlevsen

Adjunkt

  • Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering

    Rolighedsvej 25, 1958 Frb. C, Bygning C, 3. sal, Bygning: 3.106B

    Telefon: +45 35 33 36 04

  1. 2020
  2. E-pub ahead of print

    The purity of dirt: Revisiting Mary Douglas in the light of contemporary consumer interpretations of naturalness, purity and dirt

    Ditlevsen, Kia & Andersen, Sidse Schoubye, 29 jul. 2020, I : Sociology. 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Synthetic livestock vaccines as risky interference with nature? Lay and expert arguments and understandings of “naturalness”

    Ditlevsen, Kia, Glerup, C., Sandøe, Peter & Lassen, J., apr. 2020, I : Public Understanding of Science. 29, 3, s. 289-305 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    A taste for locally produced food - Values, opinions and sociodemographic differences among "organic" and "conventional" consumers

    Ditlevsen, Kia, Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Lassen, J., 2020, I : Appetite. 147, 11 s., 104544.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2019
  6. Udgivet

    Healthy food is nutritious, but organic food is healthy because it is pure: The negotiation of healthy food choices by Danish consumers of organic food

    Ditlevsen, Kia, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2019, I : Food Quality and Preference. 71, s. 46-53 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Heterogeneity in consumers' perceptions and demand for local (organic) food products

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J. & Teuber, R., 2019, I : Food Quality and Preference. 73, s. 255-265 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2018
  9. Udgivet

    Folk, der spiser økologisk, spiser generelt sundere

    Sandøe, Peter, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J. & Christensen, Tove, 19 feb. 2018, Politiken.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  10. Udgivet

    Body weight management and dilemmas of health responsibility for vulnerable groups in the changing Danish welfare state: a comparative case analysis

    Vitus, K., Tørslev, M. K., Ditlevsen, Kia & Nielsen, A. L., 2018, I : Critical Public Health. 28, 1, s. 22-34 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Ethical considerations and motivations among ’organic’ and ’conventional, local’ consumers

    Ditlevsen, Kia & Lassen, J., 2018, Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. s. 22 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  12. Udgivet

    I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer?

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J., Sandøe, Peter & Teuber, R., 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 35-69 35 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  13. Udgivet

    Replacement i forsøgsdyrsforskningen? En kvalitativ analyse af muligheder og barrierer

    Ditlevsen, Kia, Lund, Thomas Bøker & Lassen, J., 2018, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 33 s. (IFRO Rapport; Nr. 270).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 34333298