Anan Yaghmur
Lektor
ORCID: 0000-0003-1608-773X
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2014
- Udgivet
PEGylation of Phytantriol-Based Lyotropic Liquid Crystalline Particles-The Effect of Lipid Composition, PEG Chain Length, and Temperature on the Internal Nanostructure
Nilsson, C., Østergaard, Jesper, Larsen, Susan Weng, Larsen, C., Urtti, A. & Yaghmur, Anan, 10 jun. 2014, I: Langmuir : the ACS journal of surfaces and colloids. 30, 22, s. 6398-6407 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Drug formulations based on self-assembled liquid crystalline nanostructures
Yaghmur, Anan, Østergaard, Jesper, Larsen, Susan Weng, Jensen, H., Larsen, C. S. & Rappolt, M., 2014, Liposomes, lipid bilayers and model membranes: From basic research to application. Pabst, G., Kucerka, N., Nieh, M-P. & Katsaras, J. (red.). Boca Raton: CRC Press, s. 341-360Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Influence of oleic acid on self-assembled liquid crystalline nanostructures
Yaghmur, Anan & Azmi, I. D. M., 2014, Oleic Acid: Productioin, uses and potential health effects. Whelan, L. (red.). New York: Nova Science Publishers, s. 9-34Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
ID: 12159530
Flest downloads
-
328
downloads
Direct monitoring of calcium-triggered phase transitions in cubosomes using small-angle X-ray scattering combined with microfluidics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
167
downloads
In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
104
downloads
Internal Lamellar and Inverse Hexagonal Liquid Crystalline Phases During the Digestion of Krill and Astaxanthin Oil-in-Water Emulsions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet