Jørgen Dejgård Jensen
Professor
- Udgivet
Vurdering af det økonomiske omfang af madspild i Danmark
Jensen, Jørgen Dejgård, 17 maj 2011, 21 s.. (FOI Udredning; Nr. 2011/6).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
Rammevilkårsanalyse af dansk landbrug og fødevareindustri: baseret på international benchmarking
Nielsen, Kurt, Fabricius, O., Hilligsøe, K. G., Gylling, M., Pedersen, Søren Marcus, Jacobsen, Brian H., Lund, M., Lind, K. M. H., Jensen, Jørgen Dejgård, Hansen, Henning Otte & Zobbe, Henrik, 2011, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 296 s. (Rapport / Fødevareøkonomisk Institut; Nr. 209).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Optimal interventions to control campylobacter in broilers in Denmark
Rosenquist, H., Sommer, H. M., Hald, A. B., Lassen, J., Korzen, S. M., Lund, M., Lawson, G. L., Jensen, Jørgen Dejgård, Mørkbak, M. R. & Sandøe, Peter, 2011.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
Nøglehullet - er det nemme og sunde valg dyrere?
Jensen, Jørgen Dejgård, 2011, 27 s.. okt. 08, 2010. (FOI Udredning; Nr. 2011/7).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
Landdistriktsprogrammet 2007-2013 - får vi nok landdistriktudvikling for pengene?
Jensen, Jørgen Dejgård, 2011, Landbrugets økonomi 2010. Hansen, H. O., Lund, M. & Zobbe, H. (red.). Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet, s. 99-130 32 s. (Landbrugets Økonomi, Bind 2010).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Rådgivning
- Udgivet
Landbrugets økonomi 2010
Andersen, J. M., Hansen, Henning Otte, Hansen, J., Jensen, Jørgen Dejgård, Lund, M. (red.) & Zobbe, Henrik (red.), 2011, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 130 s. (Landbrugets Økonomi; Nr. 2010).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?
Jensen, Jørgen Dejgård, 2011, 41 s.. mar. 21, 2011. (FOI-Udredning; Nr. 2011/3).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
European energy balance research to prevent excessive weight gain among youth (ENERGY) project: design and methodology of the ENERGY cross-sectional survey
Stralen, M. M. V., Velde, S. J. T., Singh, A. S., Bourdeaudhuij, I. D., Martens, M. K., Sluis, M. V. D., Manios, Y., Grammatikaki, E., Chinapaw, M. J. M., Maes, L., Bere, E., Jensen, Jørgen Dejgård, Moreno, L., Jan, N., Molnár, D., Moore, H. & Brug, J., 2011, I: B M C Public Health. 11, 65, 20 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Economic incentives and nutritional behaviour of children in the school setting: a systematic review
Jensen, Jørgen Dejgård, Hartmann, H. J., de Mul, A., Schuit, A. & Brug, J., 2011, I: Nutrition Reviews. 69, 11, s. 660-674 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Jensen, Jørgen Dejgård, Mørkbak, M. R. & Nordström, L. J., 2011, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet, 26 s. (FOI Working Paper; Nr. 17, Bind 2011).Publikation: Working paper › Forskning
ID: 919330
Flest downloads
-
6206
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3588
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet