Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2022
  2. E-pub ahead of print

    Dietary priorities and consumers’ views of the healthiness of organic food: purity or flexibility?

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Nordström, Leif Jonas, Ditlevsen, Kia, Jensen, Jørgen Dejgård & Sandøe, Peter, 31 maj 2022, (E-pub ahead of print) I: Organic Agriculture. 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. E-pub ahead of print

    Does restricting therapeutic antibiotics use influence efficiency of pig farms? Evidence from Denmark’s Yellow Card Initiative

    Belay, Dagim & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 maj 2022, (E-pub ahead of print) I: European Review of Agricultural Economics. 25 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Fremskrivning af dansk landbrug frem mod 2040 - efteråret 2021

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2022, 45 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2022/04).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  5. Udgivet

    Quantitative input restriction and farmers’ economic performance: Evidence from Denmark's yellow card initiative on antibiotics

    Belay, Dagim & Jensen, Jørgen Dejgård, 2022, I: Journal of Agricultural Economics. 73, 1, s. 155-171 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2021
  7. Udgivet

    To jokere bestemmer kursen for Kinas grisemarked

    Yu, Wusheng & Jensen, Jørgen Dejgård, 15 nov. 2021, landbrugsavisen.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  8. Udgivet

    Vi skal spise mindre kød, men der er ét problem: Forskere ved ikke, hvordan klimaet vil påvirke forbruget

    Yu, Wusheng & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 aug. 2021, Altinget.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  9. Udgivet

    Consumer preferences for reduced antibiotic use in Danish pig production

    Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård & Christensen, Tove, 2021, I: Preventive Veterinary Medicine. 189, 7 s., 105310.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Health economic benefits from optimized meal services to older adults - a literature-based synthesis

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, I: European Journal of Clinical Nutrition. 75, s. 26–37 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    How valuable are antimicrobials for pig production? An econometric analysis

    Jensen, Jørgen Dejgård, Belay, Dagim & Olsen, Jakob Vesterlund, 2021, I: Journal of Agricultural and Resource Economics. 46, 3, s. 509-525 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Kortlægning af ressourceudnyttelse i værdikæder for dansk fødevareproduktion

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, 65 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2021/16).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...22 Næste

ID: 919330