Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2020
  2. Udgivet

    Costs of complying with quality requirements in meal services for older adults

    Jensen, Jørgen Dejgård, maj 2020, I : Journal of Foodservice Business Research. 23, 3, s. 246-261 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Fremskrivning af dansk landbrug frem mod 2030: april 2020

    Jensen, Jørgen Dejgård, maj 2020, 10 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/12).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Vurdering af sundhedsøkonomiske gevinster ved øget overholdelse af kostrådene

    Jensen, Jørgen Dejgård, apr. 2020, 36 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/07).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  6. E-pub ahead of print

    A Montero auction mechanism to regulate antimicrobial consumption in agriculture

    Belay, Dagim Gashawtena, Abate, T. G. & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 feb. 2020, I : American Journal of Agricultural Economics. 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. 2019
  9. Udgivet

    Consumer preferences for "localness" and organic food production

    Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård, Olsen, Søren Bøye & Christensen, Tove, 2019, I : Journal of Food Products Marketing. 25, 6, s. 668-689 22 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities

    Saxe, H., Jensen, Jørgen Dejgård, Laugesen, S. M. B. & Bredie, Wender, 2019, I : International Journal of Life Cycle Assessment. 24, 4, s. 654-666 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Fremskrivning af dansk landbrug frem mod 2030 – december 2018

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2019, 14 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2019/02).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  12. Udgivet

    Heterogeneity in consumers' perceptions and demand for local (organic) food products

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J. & Teuber, R., 2019, I : Food Quality and Preference. 73, s. 255-265 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...20 Næste

ID: 919330