Jens Risbo

Jens Risbo

Lektor


  1. 2019
  2. E-pub ahead of print

    Expedited investigation of powder caking aided by rapid 3D prototyping of testing devices. / Hirschberg, Cosima; Boetker, Johan; Risbo, Jens; Sun, Changquan Calvin; Rantanen, Jukka.

    I: Journal of Pharmaceutical Sciences, 03.08.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Cooking with alcoholic beverages – Validating a mathematical description of the loss of ethanol in liquid dishes. / Snitkjær, Pia; Risbo, Jens.

    I: International Journal of Gastronomy and Food Science, Bind 16, 100136, 2019, s. 1-4.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effects of Water on Powder Flowability of Diverse Powders Assessed by Complimentary Techniques. / Hirschberg, Cosima; Sun, Changquan Calvin; Risbo, Jens; Rantanen, Jukka.

    I: Journal of Pharmaceutical Sciences, Bind 108, Nr. 8, 2019, s. 2613-2620.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Hybrid coating of alginate microbeads based on protein-biopolymer multilayers for encapsulation of probiotics. / Yücel Falco, Cigdem; Amadei, Federico; Dhayal, Surender K.; Cárdenas, Marité; Tanaka, Motomu; Risbo, Jens.

    I: Biotechnology Progress, Bind 35, Nr. 3, e2806, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Improving Powder Characteristics by Surface Modification Using Atomic Layer Deposition. / Hirschberg, Cosima; Jensen, Nikolaj Sølvkær; Boetker, Johan; Madsen, Anders Østergaard; Kääriäinen, Tommi O.; Kääriäinen, Marja-Leena; Hoppu, Pekka; George, Steven M.; Murtomaa, Matti; Sun, Changquan Calvin; Risbo, Jens; Rantanen, Jukka.

    I: Organic Process Research & Development, Bind 23, Nr. 11, 2019, s. 2362-2368.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Oleogelating properties of ethylcellulose in oil-in-water emulsions : the impact of emulsification methods studied by 13C MAS NMR, surface tension and micropipette manipulation studies. / Munk, Merete B.; Utoft, Anders; Larsen, Flemming H.; Needham, David; Risbo, Jens.

    I: Food Hydrocolloids, Bind 89, 2019, s. 700-706.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Surface engineered bacteria as Pickering stabilizers for foams and emulsions. / Jiang, Xiaoyi; Yücel Falco, Cigdem; Dalby, Kim Nicole; Siegumfeldt, Henrik; Arneborg, Nils; Risbo, Jens.

    I: Food Hydrocolloids, Bind 89, 2019, s. 224-233.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2018
  10. Udgivet

    The possible causal relationship between fragmentation of genomic DNA and formation of viable, but non-culturable probiotic bacteria upon storage in dry state. / Hansen, Marie-Louise Rittermann W.; Ramsussen, Morten Arendt ; Skov, Thomas; Clausen, Anders; Risbo, Jens.

    I: Biotechnology Progress, Bind 34, Nr. 1, 2018, s. 231-242.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Using Ethylcellulose to Structure Oil Droplets in Ice Cream Made with High Oleic Sunflower Oil. / Munk, Merete B.; Munk, Daniel M. E.; Gustavsson, Frida; Risbo, Jens.

    I: Journal of Food Science, Bind 83, Nr. 10, 2018, s. 2520-2526.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2017
  13. Udgivet

    Chitosan-dextran sulfate hydrogels as a potential carrier for probiotics. / Yucel Falco, Cigdem; Falkman, Peter; Risbo, Jens; Cárdenas, Marité; Medronho, Bruno.

    I: Carbohydrate Polymers, Bind 172, 2017, s. 175-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4233848