Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Dokumenter

Formålet med nærværende rapport er at dokumentere og redegøre for karakteren og udbredelsen af blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land som input til den kommende nationalparkplan.
Blåt friluftsliv skal i denne forbindelse forstås som vandorienterede friluftsliv, dvs. rekreative naturbaserede udendørsaktiviteter, som foregår i tilknytning til vand. Det er en bred definition som ikke kun rummer aktiviteter på, i og under vandet (fx sejlads, svømning og dykning), men også aktiviteter langs kysten (fx kystfiskeri) og aktiviteter hvor vand spiller en oplevelsesmæssig og æstetisk rolle så som at gå en tur langs stranden eller kigge på ænder i en sø. Alle typer af naturkarakteriserede vandområder udendørs er medtaget, dvs. også fx vandhuller og gadekær (men ikke fx private svømmepøler). Hensigten med rapporten er en kortfattet beskrivelse med
udgangspunkt i et særudtræk fra eksisterende nationale data fra en undersøgelse af havfriluftsliv og en undersøgelse om vandfriluftsliv og vandfugle.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedFrederiksberg
ForlagInstitut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet
Antal sider42
ISBN (Elektronisk)978-87-7903-742-7
StatusUdgivet - 2016
NavnIGN Rapport

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 163164848