Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Standard

Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land. / Olafsson, Anton Stahl; Kaae, Berit Charlotte; Draux, Hélène; Skov-Petersen, Hans; Caspersen, Ole H.; Jensen, Frank Søndergaard.

Frederiksberg : Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, 2016. 42 s. (IGN Rapport).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Harvard

Olafsson, AS, Kaae, BC, Draux, H, Skov-Petersen, H, Caspersen, OH & Jensen, FS 2016, Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land. IGN Rapport, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, Frederiksberg.

APA

Olafsson, A. S., Kaae, B. C., Draux, H., Skov-Petersen, H., Caspersen, O. H., & Jensen, F. S. (2016). Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land. Frederiksberg: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. IGN Rapport

Vancouver

Olafsson AS, Kaae BC, Draux H, Skov-Petersen H, Caspersen OH, Jensen FS. Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land. Frederiksberg: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, 2016. 42 s. (IGN Rapport).

Author

Olafsson, Anton Stahl ; Kaae, Berit Charlotte ; Draux, Hélène ; Skov-Petersen, Hans ; Caspersen, Ole H. ; Jensen, Frank Søndergaard. / Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land. Frederiksberg : Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, 2016. 42 s. (IGN Rapport).

Bibtex

@book{a09fb6b8600f493587458f8c43b2b599,
title = "Bl{\aa}t friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land",
abstract = "Form{\aa}let med n{\ae}rv{\ae}rende rapport er at dokumentere og redeg{\o}re for karakteren og udbredelsen af bl{\aa}t friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land som input til den kommende nationalparkplan.Bl{\aa}t friluftsliv skal i denne forbindelse forst{\aa}s som vandorienterede friluftsliv, dvs. rekreative naturbaserede udend{\o}rsaktiviteter, som foreg{\aa}r i tilknytning til vand. Det er en bred definition som ikke kun rummer aktiviteter p{\aa}, i og under vandet (fx sejlads, sv{\o}mning og dykning), men ogs{\aa} aktiviteter langs kysten (fx kystfiskeri) og aktiviteter hvor vand spiller en oplevelsesm{\ae}ssig og {\ae}stetisk rolle s{\aa} som at g{\aa} en tur langs stranden eller kigge p{\aa} {\ae}nder i en s{\o}. Alle typer af naturkarakteriserede vandomr{\aa}der udend{\o}rs er medtaget, dvs. ogs{\aa} fx vandhuller og gadek{\ae}r (men ikke fx private sv{\o}mmep{\o}ler). Hensigten med rapporten er en kortfattet beskrivelse medudgangspunkt i et s{\ae}rudtr{\ae}k fra eksisterende nationale data fra en unders{\o}gelse af havfriluftsliv og en unders{\o}gelse om vandfriluftsliv og vandfugle.",
author = "Olafsson, {Anton Stahl} and Kaae, {Berit Charlotte} and H{\'e}l{\`e}ne Draux and Hans Skov-Petersen and Caspersen, {Ole H.} and Jensen, {Frank S{\o}ndergaard}",
year = "2016",
language = "Dansk",
series = "IGN Rapport",
publisher = "Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land

AU - Olafsson, Anton Stahl

AU - Kaae, Berit Charlotte

AU - Draux, Hélène

AU - Skov-Petersen, Hans

AU - Caspersen, Ole H.

AU - Jensen, Frank Søndergaard

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Formålet med nærværende rapport er at dokumentere og redegøre for karakteren og udbredelsen af blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land som input til den kommende nationalparkplan.Blåt friluftsliv skal i denne forbindelse forstås som vandorienterede friluftsliv, dvs. rekreative naturbaserede udendørsaktiviteter, som foregår i tilknytning til vand. Det er en bred definition som ikke kun rummer aktiviteter på, i og under vandet (fx sejlads, svømning og dykning), men også aktiviteter langs kysten (fx kystfiskeri) og aktiviteter hvor vand spiller en oplevelsesmæssig og æstetisk rolle så som at gå en tur langs stranden eller kigge på ænder i en sø. Alle typer af naturkarakteriserede vandområder udendørs er medtaget, dvs. også fx vandhuller og gadekær (men ikke fx private svømmepøler). Hensigten med rapporten er en kortfattet beskrivelse medudgangspunkt i et særudtræk fra eksisterende nationale data fra en undersøgelse af havfriluftsliv og en undersøgelse om vandfriluftsliv og vandfugle.

AB - Formålet med nærværende rapport er at dokumentere og redegøre for karakteren og udbredelsen af blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land som input til den kommende nationalparkplan.Blåt friluftsliv skal i denne forbindelse forstås som vandorienterede friluftsliv, dvs. rekreative naturbaserede udendørsaktiviteter, som foregår i tilknytning til vand. Det er en bred definition som ikke kun rummer aktiviteter på, i og under vandet (fx sejlads, svømning og dykning), men også aktiviteter langs kysten (fx kystfiskeri) og aktiviteter hvor vand spiller en oplevelsesmæssig og æstetisk rolle så som at gå en tur langs stranden eller kigge på ænder i en sø. Alle typer af naturkarakteriserede vandområder udendørs er medtaget, dvs. også fx vandhuller og gadekær (men ikke fx private svømmepøler). Hensigten med rapporten er en kortfattet beskrivelse medudgangspunkt i et særudtræk fra eksisterende nationale data fra en undersøgelse af havfriluftsliv og en undersøgelse om vandfriluftsliv og vandfugle.

M3 - Rapport

T3 - IGN Rapport

BT - Blåt friluftsliv i Nationalpark Skjoldungernes Land

PB - Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet

CY - Frederiksberg

ER -

ID: 163164848