Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

Medlem af:


    1. 1998
    2. Udgivet

      Appetitlig sensorik

      Bredie, Wender, 1998, Ikke angivet. Svarre, M. (red.). Levnedsmiddelcentret, s. 55 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    3. Udgivet

      Aroma volatiles generated during extrusion cooking of maize flour

      Bredie, Wender, Mottram, D. S. & Guy, R. C. E., 1998, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 46, 4, s. 1479-1487 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Sensory characterisation of the aromas generated in extruded maize and wheat flour

      Bredie, Wender, Mottram, D. S., Hassell, G. M. & Guy, R. C. E., 1998, I: Journal of Cereal Science. 28, s. 97-106 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 4225563