Tiffany Patra

Tiffany Patra

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. 2024
  2. Udgivet

    Hexane defatting effects on rapeseed protein extractability and properties at neutral and mild pH 8.5

    Patra, Tiffany, Vinde, M. H., Czaja, Tomasz Pawel & Ahrné, Lilia, 2024, I: LWT. 205, 9 s., 116505.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2022
  4. Udgivet

    A multivariate perspective on the stability of oat-based drinks assessed by spectroscopy

    Patra, Tiffany, Olsen, Karsten & Rinnan, Åsmund, 2022, I: Food Hydrocolloids. 131, 12 s., 107831.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The Physicochemical Stability of Oat-based Drinks: With an Emphasis on Rapid Spectroscopy and LF -NMR Characterisation

    Patra, Tiffany, 2022, Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen. 105 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  6. Udgivet

    The physicochemical stability of oat-based drinks

    Patra, Tiffany, Axel, C., Rinnan, Åsmund & Olsen, Karsten, 2022, I: Journal of Cereal Science. 104, 7 s., 103422.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2021
  8. Udgivet

    The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof

    Patra, Tiffany, Rinnan, Åsmund & Olsen, Karsten, 2021, I: Food Hydrocolloids. 118, 14 s., 106770.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

ID: 210599765