Tiffany Patra
Ph.d.-studerende, Postdoc
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-9036-3582
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2022
- Udgivet
A multivariate perspective on the stability of oat-based drinks assessed by spectroscopy
Patra, Tiffany, Olsen, Karsten & Rinnan, Åsmund, 2022, I: Food Hydrocolloids. 131, 12 s., 107831.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The Physicochemical Stability of Oat-based Drinks: With an Emphasis on Rapid Spectroscopy and LF -NMR Characterisation
Patra, Tiffany, 2022, Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen. 105 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
- Udgivet
The physicochemical stability of oat-based drinks
Patra, Tiffany, Axel, C., Rinnan, Åsmund & Olsen, Karsten, 2022, I: Journal of Cereal Science. 104, 7 s., 103422.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2021
- Udgivet
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Patra, Tiffany, Rinnan, Åsmund & Olsen, Karsten, 2021, I: Food Hydrocolloids. 118, 14 s., 106770.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
ID: 210599765
Flest downloads
-
119
downloads
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
61
downloads
The physicochemical stability of oat-based drinks
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
43
downloads
A multivariate perspective on the stability of oat-based drinks assessed by spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet