Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen

Professor


  1. 2003
  2. Udgivet

    Application of the NMR-MOUSE to food emulsions

    Pedersen, H. T., Ablett, S., Martin, D. R., Mallett, M. J. D. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I : Journal of Magnetic Resonance (Elsevier). 165, 165, s. 49-58 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Combining fold recognition and exploratory data analysis for searching for glycosyltransferases in the genome of Mycobacterium tuberculosis

    Wimmerová, M., Engelsen, Søren Balling, Bettler, E., Breton, C. & Imberty, A., 2003, I : Biochimie (Elsevier). 85, 85, s. 691-700 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Data-slicing: Ny datateknologi for ikke-iterativ multieksponentiel kurvetilpasning

    Bro, Rasmus, Pedersen, H. T. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I : Dansk Kemi. 84, 2, s. 31-33 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Early prediction of water-holding capacity in meat by multivariate vibrational spectroscope

    Pedersen, D. K., Morel, S., Andersen, H. J. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I : Meat Science. 65, s. 581-592 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Exploratory multivariate spectroscopic study on human skin

    Lauridsen, R. K., Everland, H., Feldskov Nielsen, L., Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 2003, I : Skin Research and Technology. 9, 2, s. 137-146 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Light scattering and light absorbance separated by extended multiplicative signal correction. Application to Near-Infrared transmission analysis of powder mixtures

    Marten, H., Nielsen, Jens Peter & Engelsen, Søren Balling, 2003, I : Analytical Chemistry. 775, 3, s. 394-404 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Multivariate analysis of time domain NMR signals in relation to food quality

    Micklander, E., Thygesen, L. G., Pedersen, H. T., van der Berg, Franciscus Winfried J, Bro, Rasmus, Rutledge, D. N., Engelsen, Søren Balling, Belton, P. S., Gil, A. M. & Webb, G. A., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edited by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 239-254 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Nye levnedsmiddelanalyser i støbeskeen

    Munck af Rosenschøld, Lars M & Engelsen, Søren Balling, 2003, I : Plus Proces. 9, s. 34-35 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  11. Udgivet

    Post-mortem changes in porcine M. Longissimus studied by solid-state 13C cross-polarization magic spinning nuclear magnetic resonance spectroscopy

    Bertram, H. C., Jakobsen, H. J., Karlsson, A. H., Andersen, H. J. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 51, s. 2064-2069 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 4235410