Mads Fiil Hjorth

Mads Fiil Hjorth

Gæsteforsker


  1. 2022
  2. Udgivet

    Prevotella abundance and salivary amylase gene copy number predict fat loss in response to wholegrain diets

    Christensen, Lars, Hjorth, Mads Fiil, Krych, Lukasz, Licht, T. R., Lauritzen, Lotte, Magkos, Faidon & Roager, Henrik Munch, 2022, I: Frontiers in Nutrition. 9, 7 s., 947349.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Unprocessed red meat in the dietary treatment of obesity: a randomized controlled trial of beef supplementation during weight maintenance after successful weight loss

    Magkos, Faidon, Rasmussen, Sidse Ida Ingemann, Hjorth, Mads Fiil, Asping, S., Rosenkrans, M. I., Sjödin, Anders Mikael, Astrup, A. & Geiker, Nina Rica Wium, 2022, I: American Journal of Clinical Nutrition. 116, 6, s. 1820-1830 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. 2021
  5. Udgivet
  6. Udgivet

    Diets, nutrients, genes and the microbiome: Recent advances in personalised nutrition

    Matusheski, N., Caffrey, A., Christensen, Lars, Mezgec, S., Surendran, S., Hjorth, Mads Fiil, McNulty, H., Pentieva, K., Roager, Henrik Munch, Seljak, B. K., Vimaleswaran, K. S., Remmers, M. & Peter, S., 2021, I: British Journal of Nutrition. 126, 10, s. 1489-1497 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Physical activity, sedentary behavior, and sleep before and after bariatric surgery and associations with weight loss outcome

    Nielsen, M. S., Alsaoodi, H., Hjorth, Mads Fiil & Sjödin, Anders Mikael, 2021, I: Obesity Surgery. 31, 1, s. 250-259 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Sex, food, and the gut microbiota: Disparate response to caloric restriction diet with fibre supplementation in women and men

    Benítez-Páez, A., Hess, A. L., Krautbauer, S., Liebisch, G., Christensen, Lars, Hjorth, Mads Fiil, Larsen, T. M., Sanz, Y. & MyNewGut Consortium, M. C., 2021, I: Molecular Nutrition & Food Research. 65, 8, 13 s., 2000996.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  9. Udgivet

    The association between vitamin D receptor polymorphisms and tissue-specific insulin resistance in human obesity

    Pramono, A., Jocken, J. W. E., Adriaens, M. E., Hjorth, Mads Fiil, Astrup, A., Saris, W. H. M. & Blaak, E. E., 2021, I: International Journal of Obesity. 45, s. 818-827 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. 2020
  11. Udgivet

    10 eksperter: Vi har brug for handleplan for svær overvægt nu

    Nielsen, P., Bruun, J. M., Jakobsen, J. S., Tjønneland, A., Jørgensen, D. G., Vilsbøll, Tina, Bøttcher, M., Tønnesen, P., Hjorth, Mads Fiil & Klinker, S., 18 jun. 2020, I: Sundhedspolitisk Tidsskrift. 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debat

  12. Udgivet

    Diet and exercise in the prevention and treatment of type 2 diabetes mellitus

    Magkos, Faidon, Hjorth, Mads Fiil & Astrup, A., 2020, I: Nature Reviews Endocrinology. 16, 10, s. 545-555 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  13. Udgivet

    High fat diets for weight loss among subjects with elevated fasting glucose levels: The PREDIMED study

    Hjorth, Mads Fiil, Corella, D., Astrup, A., Ruiz-Canela, M., Salas-Salvado, J., Fito, M., Martínez-González, J., Romaguera, D., Lapetra, J., Estruch, R., Serra-Majem, L., Pinto, X., Alonso-Gómez, Á., Martínez, J. A. & Martínez-González, M. A., 2020, I: Obesity Medicine. 18, 4 s., 100210.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 21196020