Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Begreber om mad og sundhed
Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 175-192 17 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Beyond the knowledge deficit: recent research into lay and expert attitudes to food risks
Hansen, J., Holm, Lotte, Frewer, L., Robinson, P. & Sandøe, Peter, 2003, I: Appetite. 41, 41, s. 111-121 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Beyond the knowledge deficit: recent research into lay and expert attitudes to food risks
Hansen, J. S., Holm, Lotte, Frewer, L., Robinson, P. & Sandøe, Peter, okt. 2003, I: Appetite. 41, 2, s. 111-21 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Blaming the consumer: on the free choice of consumers and the decline in food quality in Denmark
Holm, Lotte, 2003, I: Critical Public Health. 13, 2, s. 139-154 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Det tvetydige kød
Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 125-138 13 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Food Health Policies and Ethics: Lay Perspectives on Functional Foods
Holm, Lotte, 2003, I: Journal of Agricultural and Environmental Ethics. 16, 6, s. 531-544 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hvordan er det at spise sundt?
Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 151-164 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Indledning
Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 15-21 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Mad, mennesker og måltider - samfundsvidenskabelige perspektiver
Holm, Lotte, 2003, 1. udg. København: Munksgaard . 312 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
- Udgivet
Madens betydning for patienterne
Holm, Lotte, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 279-294 15 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
ID: 920181
Flest downloads
-
4734
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2030
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1444
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet