Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
A comparative study of nordic meal patterns
Gronow, J., Mäkelä, J., Kjærnes, U., Ekström, M. P., Holm, Lotte & Bjørkum, E., 1998, Ikke angivet. Edwards, J. S. A. & Lee-Ross, D. (red.). Worshipful Comapny of Cooks, s. 377-382 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Effectiveness of a dietary intervention strategy in general practice: effects on blood lipids, health and well-being
Træden, U. I., Holm, Lotte, Sandström, B., Andersen, P. K. & Jarden, M., 1998, I: Public Health Nutrition. 1, 4, s. 273-281 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ernæringsoplysning og madkultur: et sociologisk perspektiv
Holm, Lotte, 1998, Levnedsmiddelstyrelsens ernæringsoplysning : en ekstern vurdering. Husby, I. & Stubgaard, K. (red.). København: Hans Reitzels Forlag, s. 64-71 8 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Hverdagens madkultur: eller hvordan vi vælger at leve med sundheden og ernæringen
Holm, Lotte, 1998, I: Ernaerings- og Husholdningsoekonomen. 6/7, s. 144-147 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Mad og køn i socialt og kulturelt perspektiv: et litteraturstudie
Jensen, Katherine O'Doherty & Holm, Lotte, 1998, København: Hans Reitzels Forlag. 150 s. (Publikation / Veterinær- og Fødevaredirektoratet; Nr. nr. 241).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
- Udgivet
Madens socio-psykologiske betydning på hospitalet: evaluering af et madsystem på en afdeling for kræftsyge børn
Holm, Lotte, Smidt, S. & Michaelsen, Kim F., 1998, I: Ugeskrift for læger. 160, 30, s. 4415-4418 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Madkultur og forandring
Iversen, T. & Holm, Lotte, 1998, I: Liv. 1, s. 9-10 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Surveillance of food consumption: simple, specific frequency studies as a supplement to quantitative dietary surveys
Haraldsdóttir, J., Holm, Lotte & Jensen, H., 1998, European journal of Clinical nutrition. 52 udg. s. S72 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Svar (på debat om opdragelse til spiseforstyrrelse eller til konstant kunde i Nycomed Danmarks slankebutik)
Astrup, A., Stender, S., Michaelsen, Kim F., Kondrup, J., Hølmer, G., Sandström, B., Holm, Lotte, Hertz, M., Overvad, O. K., Osler, M., Thorling, E. B., Mosekilde, L. & Laub Hansen, G., 1998, I: Ugeskrift for læger. 160, 3, s. 301-302 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 920181
Flest downloads
-
4733
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2029
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1444
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet