Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Definitions of "healthy" eating: a pan-EU survey of consumer attitudes to food, nutrition and health
Margetts, B. M., Martinez, J. A., Saba, A., Holm, Lotte & Kearney, M., 1997, I: European Journal of Clinical Nutrition. 51, 2, s. 23-29 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Difficulties in trying to eat healthier: descriptive analysis of perceived barriers for healthy eating
Lappalainen, R., Saba, A., Holm, Lotte, Mykkanen, H. & Gibney, M. J., 1997, I: European Journal of Clinical Nutrition. 51, 2, s. 36-40 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effekt og sikkerhed af kosttilskud indeholdende Q-10
Overvad, O. K., Diamant, B., Holm, Lotte, Hølmer, G., Mortensen, S. A. & Stender, S., 1997, I: Ugeskrift for læger. 159, 49, s. 7309-7315 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effekt og sikkerhed af kosttilskud indeholdende Q10: en rapport fra Ernæringsrådet
Overvad, K., Diamant, B., Holm, Lotte, Hølmer, G., Mortensen, S. A. & Stender, S., 1997, København: Ernæringsrådet. 80 s. (Publikation / Ernæringsrådet; Nr. 14).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning
- Udgivet
Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle
Holm, Lotte, 1997, Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Astrup, A., Garby, L. & Stender, S. (red.). København: Handelshøjskolens Forlag, s. 184-196 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Food and identity among families in Copenhagen: a review of an interview study
Holm, Lotte, 1997, Essen und kulturelle Identität : europäische Perspektiven. Teuteberg, H. J., Neumann, G. & Wierlacher, A. (red.). Berlin: Akademie Verlag, Bind 2. s. 356-371 17 s. (Kulturthema Essen).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Mad og kultur: identitet og tradition i det moderne samfund
Holm, Lotte, 1997, INUSSUK arktisk forskningsjournal. Hansen, K. G. (red.). 1 udg. Direktoratet for Sundhed og Forskning, s. s.79-88 10 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Moderne madvaner
Holm, Lotte & Iversen, T., 1997, I: Dansk Sociologi. 4, s. 38-52 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sundhed i dagliglivets madkultur: forbrugeres tanker og handlinger
Holm, Lotte, 1997, TemaNord. Kjærnes, U. (red.). 1997:619 udg. Nordic Council of Ministers, s. 35-43 9 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Uncovering social structures and status differences in health systems
Holm, Lotte & Smidt, S., 1997, I: European Journal of Public Health. 7, s. 373-378 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 920181
Flest downloads
-
4733
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2029
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1444
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet