Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. Udgivet

    Definitions of "healthy" eating: a pan-EU survey of consumer attitudes to food, nutrition and health

    Margetts, B. M., Martinez, J. A., Saba, A., Holm, Lotte & Kearney, M., 1997, I: European Journal of Clinical Nutrition. 51, 2, s. 23-29 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Difficulties in trying to eat healthier: descriptive analysis of perceived barriers for healthy eating

    Lappalainen, R., Saba, A., Holm, Lotte, Mykkanen, H. & Gibney, M. J., 1997, I: European Journal of Clinical Nutrition. 51, 2, s. 36-40 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effekt og sikkerhed af kosttilskud indeholdende Q-10

    Overvad, O. K., Diamant, B., Holm, Lotte, Hølmer, G., Mortensen, S. A. & Stender, S., 1997, I: Ugeskrift for læger. 159, 49, s. 7309-7315 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effekt og sikkerhed af kosttilskud indeholdende Q10: en rapport fra Ernæringsrådet

    Overvad, K., Diamant, B., Holm, Lotte, Hølmer, G., Mortensen, S. A. & Stender, S., 1997, København: Ernæringsrådet. 80 s. (Publikation / Ernæringsrådet; Nr. 14).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  5. Udgivet

    Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle

    Holm, Lotte, 1997, Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Astrup, A., Garby, L. & Stender, S. (red.). København: Handelshøjskolens Forlag, s. 184-196 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  6. Udgivet

    Food and identity among families in Copenhagen: a review of an interview study

    Holm, Lotte, 1997, Essen und kulturelle Identität : europäische Perspektiven. Teuteberg, H. J., Neumann, G. & Wierlacher, A. (red.). Berlin: Akademie Verlag, Bind 2. s. 356-371 17 s. (Kulturthema Essen).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  7. Udgivet

    Mad og kultur: identitet og tradition i det moderne samfund

    Holm, Lotte, 1997, INUSSUK arktisk forskningsjournal. Hansen, K. G. (red.). 1 udg. Direktoratet for Sundhed og Forskning, s. s.79-88 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Moderne madvaner

    Holm, Lotte & Iversen, T., 1997, I: Dansk Sociologi. 4, s. 38-52 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Sundhed i dagliglivets madkultur: forbrugeres tanker og handlinger

    Holm, Lotte, 1997, TemaNord. Kjærnes, U. (red.). 1997:619 udg. Nordic Council of Ministers, s. 35-43 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  10. Udgivet

    Uncovering social structures and status differences in health systems

    Holm, Lotte & Smidt, S., 1997, I: European Journal of Public Health. 7, s. 373-378 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 920181