Jørgen Leisner

Jørgen Leisner

Lektor


  1. Udgivet

    Novel cadaverine non-invasive biosensor technology for the prediction of shelf life of modified atmosphere packed pork cutlets

    Alexi, N., Thamsborg, K., Hvam, J., Lund, B. W., Nsubuga, L., de Oliveira Hansen, R. M., Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2022, I: Meat Science. 192, 108876.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Potential of novel cadaverine biosensor technology to predict shelf life of chilled yellowfin tuna (Thunnus albacares)

    Alexi, N., Hvam, J., Lund, B. W., Nsubuga, L., de Oliveira Hansen, R. M., Thamsborg, K., Lofink, F., Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2021, I: Food Control. 119, 107458.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Six Cases of Lactobacillus Bacteraemi: Identification of Organisms and Antibiotic Susceptibility and Therapy

    Apri, M., Vancanneyt, M., Swings, J. & Leisner, Jørgen, 2003, I: Scand J Infect. 35, s. 405-408 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Distribution of three genes involved in the PJM1 iron-sequestering system in various Vibrio anguillarum serogroups

    Bay, L., Larsen, J. L. & Leisner, Jørgen, 2007, I: Systematic and Applied Microbiology. 30, 2, s. 85-92 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Biogenic amines as a quality index for lightly preserved meat products: acronym (biamindex)

    Byrne, D. V. & Leisner, Jørgen, 2006, Ikke angivet. Troy, D., Pearce, R., Byrne, B. & Kerry, J. (red.). Teagasc, s. 563-564 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Complete chromosome sequence of Carnobacterium maltaromaticum LMA 28

    Cailliez-Grimala, C., Chaillou, S., Anba-Mondoloni, J., Loux, V., Afzal, M. I., Rahman, A., Kergourlay, G., Champomier-Vergès, M., Zagorec, M., Dalgaard, P., Leisner, Jørgen, Prévost, H., Revol-Junelles, A. & Borges, F., 2013, I: Genome Announcements. 1 , 1, 2 s., e00115-12.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Intra-specific variation of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus pentosus in sensitivity towards various bacteriocins

    Carl, G. D., Leisner, Jørgen, Swings, J. & Vancanneyt, M., 2004, I: Antonie van Leeuwnhoek. 85, 3, s. 209-216 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Bacterial species diversity of traditionally ripened sheep legs from the Faroe Islands (skerpikjøt)

    Charmpi, C., Thamsborg, K. K. M., Mikalsen, S. O., Magnussen, E., Sosa Fajardo, A., Van der Veken, D., Leisner, Jørgen & Leroy, F., 2023, I: International Journal of Food Microbiology. 386, 110023.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Identification of lactic acid bacteria from spoilage associations of cooked and brined shrimps stored under modified atmosphere between 0 Celsius and 25 Celsius

    Dalgaard, P., Vanncanneyt, M., Euras Vilalta, N., Swings, J., Fruekilde, P. & Leisner, Jørgen, 2003, I: Journal of Applied Microbiology. 94, s. 80-89 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Lactic acid bacteria in muscle food - prediction of growth and quality

    Dalgaard, P., Mejlholm, O. & Leisner, Jørgen, 2010.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4225300