Jeanette Otte
Lektor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
- 2003
FOOD local collaboration committee (LSU) (Ekstern organisation)
Otte, Jeanette (Medlem)
2003 → 2014Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
- 2006
International Dairy Journal (Tidsskrift)
Otte, Jeanette (Redaktør)
1 jan. 2006Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
International Dairy Journal (Tidsskrift)
Otte, Jeanette (Redaktør)
1 jan. 2006Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Journal of Agricultural and Food Chemistry (Tidsskrift)
Otte, Jeanette (Redaktør)
1 jan. 2006Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Lokal Samarbejdsudvalg (LSU) (Ekstern organisation)
Otte, Jeanette (Medlem)
1 jan. 2006 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af styrelse i virksomhed eller organisation
Hydrolysis and gelation of whey proteins
Otte, Jeanette (Foredragsholder)
23 aug. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2007
Institut for Fødevarevirksomhed, KU (Ekstern organisation)
Otte, Jeanette (Medlem)
1 jan. 2007 → 1 jan. 2011Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af styrelse i virksomhed eller organisation
Journal of Agricultural and Food Chemistry (Tidsskrift)
Otte, Jeanette (Redaktør)
1 jan. 2007Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Journal of Dairy Research (Tidsskrift)
Otte, Jeanette (Redaktør)
1 jan. 2007Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Journal of Dairy Research (Tidsskrift)
Otte, Jeanette (Redaktør)
1 jan. 2007Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
ID: 4226816
Flest downloads
-
1240
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
111
downloads
Antioxidant capacity of hydrolyzed porcine tissues
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet