Jeanette Otte

Jeanette Otte

Lektor

  1. 2008
  2. Food Chemistry (Tidsskrift)

    Otte, Jeanette (Redaktør)

    1 jan. 2008

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  3. 2007
  4. Food Enzymes : Workshop for Novozymes

    Otte, Jeanette (Arrangør)

    26 okt. 200731 okt. 2007

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  5. Innovation day

    Otte, Jeanette (Deltager)

    24 apr. 2007 → …

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet

  6. Production of nanostructures by limited hydrolysis of milk proteins

    Otte, Jeanette (Foredragsholder)

    2 mar. 2007

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  7. Institut for Fødevarevirksomhed, KU (Ekstern organisation)

    Otte, Jeanette (Medlem)

    1 jan. 20071 jan. 2011

    Aktivitet: Medlemskab - typerMedlemskab af styrelse i virksomhed eller organisation

  8. Journal of Agricultural and Food Chemistry (Tidsskrift)

    Otte, Jeanette (Redaktør)

    1 jan. 2007

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  9. Journal of Dairy Research (Tidsskrift)

    Otte, Jeanette (Redaktør)

    1 jan. 2007

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  10. Journal of Dairy Research (Tidsskrift)

    Otte, Jeanette (Redaktør)

    1 jan. 2007

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  11. Journal of Food Biochemistry (Tidsskrift)

    Otte, Jeanette (Redaktør)

    1 jan. 2007

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  12. 2006
  13. Hydrolysis and gelation of whey proteins

    Otte, Jeanette (Foredragsholder)

    23 aug. 2006

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 Næste

ID: 4226816