Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 2014
  2. Udgivet

    Multiple headspace extraction - an effective method to quantify aroma compounds in bread crumb

    Birch, A. N., Hansen, Åse Solvej & Petersen, Mikael Agerlin, 2014, Flavour Science: Proceedings from XIII Weurman Flavour Research Symposium. Ferreira, V. & Lopez, R. (red.). Elsevier, s. 379-383 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs

    Nuobariene, L., Arneborg, Nils & Hansen, Åse Solvej, 2014, 9th Baltic Conference on Food Science and Technology "Food for Consumer Well-Being": FOODBALT 2014 - conference proceedings. Latvia University of Agriculture, s. 223-227 5 s. (Baltic Conference on Food Science and Technology).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  4. 2011
  5. Udgivet

    Creation of a sensory reference platform for cooked wheat grains of common and ancient wheat

    Starr, G., Hansen, Åse Solvej & Bredie, Wender, 2011.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningfagfællebedømt

  6. 2007
  7. Udgivet

    Vitamin E - in fractions of milled wheat

    Nielsen, M. H. M. & Hansen, Åse Solvej, 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  8. 2006
  9. Udgivet

    Phytase activity and degradation of phytic acid during rye bread making

    Nielsen, M. H. M., Damstrup, M. L., Thomsen, A. D., Rasmussen, S. K. & Hansen, Åse Solvej, 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Phytase activity and degradation of phytic acid during rye bread making

    Nielsen, M. H. M., Damstrup, M. L., Thomsen, A. D., Rasmussen, S. K. & Hansen, Åse Solvej, 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  11. Udgivet

    Phytase activity and degradation of phytic acid during rye bread making

    Nielsen, M. H. M., Damstrup, M. L., Thomsen, A. D., Rasmussen, S. K. & Hansen, Åse Solvej, 2006, Supplement to proceedings from LMC International Food Congress 2006: nutrigenomics and health - from vision to food. Centre for Advanced Food Studies (LMC), s. 22 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  12. 2005
  13. Udgivet

    Flavour of rye bread made with scalded flour

    Petersen, Mikael Agerlin, Hansen, Åse Solvej, Venskaityte, A., Juodeikiene, G. & Sventickaite, A., 2005, Using cereal science and technology for the benefit of consumers. Cauvain, S. P., Salmon, S. & Young, L. S. (red.). British Welding Research Association, s. 1-5 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  14. Udgivet

    Om mel og hvordan, man får et ordentligt brød

    Hansen, Åse Solvej, 2005, Ikke angivet. Oprør fra Maven, s. 1-7 7 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  15. 2003
  16. Udgivet

    Aroma production during sourdough fermentation: Applied aspects

    Hansen, Åse Solvej, 2003, Ikke angivet. editor Luc de Vuyst (red.). <Forlag uden navn>, s. 88-89 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4241178