Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2012
- Udgivet
Headspace volatile composition and oxidative storage stability of pressed marama bean (Tylosema esculentum) oil
Holse, M., Petersen, Mikael Agerlin, Maruatona, G. N. & Hansen, Åse Solvej, 2012, I: Food Chemistry. 132, 4, s. 1749-1758 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Isolation and identification of phytase-active yeasts from sourdoughs
Nuobariene, L., Hansen, Åse Solvej & Arneborg, Nils, 2012, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 48, 2, s. 190-196 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Lactic acid bacteria isolated from rye sourdoughs produce bacteriocin-like inhibitory substances active against Bacillus subtilis and fungi
Digaitiene, A., Hansen, Åse Solvej, Juodeikiene, G., Eidukonyte, D. & Josephsen, J., 2012, I: Journal of Applied Microbiology. 112, 4, s. 732-742 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Oxidative storage stability of roasted marama beans (Tylosema esculentum)
Holse, M., Skov, T. & Hansen, Åse Solvej, 2012, I: Food Research International. 47, 2, s. 385-391 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sourdough bread
Hansen, Åse Solvej, 2012, Handbook of plant-based fermented food and beverage technology. Hui, Y. H. (red.). 2. udg. CRC Press, s. 493-515 23 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4241178
Flest downloads
-
3482
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1993
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1699
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet