Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 2012
  2. Udgivet

    Headspace volatile composition and oxidative storage stability of pressed marama bean (Tylosema esculentum) oil

    Holse, M., Petersen, Mikael Agerlin, Maruatona, G. N. & Hansen, Åse Solvej, 2012, I: Food Chemistry. 132, 4, s. 1749-1758 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Isolation and identification of phytase-active yeasts from sourdoughs

    Nuobariene, L., Hansen, Åse Solvej & Arneborg, Nils, 2012, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 48, 2, s. 190-196 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Lactic acid bacteria isolated from rye sourdoughs produce bacteriocin-like inhibitory substances active against Bacillus subtilis and fungi

    Digaitiene, A., Hansen, Åse Solvej, Juodeikiene, G., Eidukonyte, D. & Josephsen, J., 2012, I: Journal of Applied Microbiology. 112, 4, s. 732-742 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Oxidative storage stability of roasted marama beans (Tylosema esculentum)

    Holse, M., Skov, T. & Hansen, Åse Solvej, 2012, I: Food Research International. 47, 2, s. 385-391 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Sourdough bread

    Hansen, Åse Solvej, 2012, Handbook of plant-based fermented food and beverage technology. Hui, Y. H. (red.). 2. udg. CRC Press, s. 493-515 23 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

ID: 4241178