Mad og skik: - frembringelse, forarbejdning og servering af fødevare
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Standard
Mad og skik : - frembringelse, forarbejdning og servering af fødevare. / Lerche, G.
I: Bol og By. Landbohistorisk Tidskrift, Nr. 2, 2002, s. 35-69.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Harvard
Lerche, G 2002, 'Mad og skik: - frembringelse, forarbejdning og servering af fødevare', Bol og By. Landbohistorisk Tidskrift, nr. 2, s. 35-69.
APA
Lerche, G. (2002). Mad og skik: - frembringelse, forarbejdning og servering af fødevare. Bol og By. Landbohistorisk Tidskrift, (2), 35-69.
Vancouver
Lerche G. Mad og skik: - frembringelse, forarbejdning og servering af fødevare. Bol og By. Landbohistorisk Tidskrift. 2002;(2):35-69.
Author
Bibtex
@article{3093b3e0a1bd11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Mad og skik: - frembringelse, forarbejdning og servering af f{\o}devare",
author = "G. Lerche",
note = "Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Vegetabilieomr{\aa}det\''",
year = "2002",
language = "Dansk",
pages = "35--69",
journal = "Landbohistorisk Tidsskrift",
issn = "1604-4878",
publisher = "Landbohistorisk Selskab",
number = "2",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Mad og skik
T2 - - frembringelse, forarbejdning og servering af fødevare
AU - Lerche, G.
N1 - Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Vegetabilieområdet\''
PY - 2002
Y1 - 2002
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 35
EP - 69
JO - Landbohistorisk Tidsskrift
JF - Landbohistorisk Tidsskrift
SN - 1604-4878
IS - 2
ER -
ID: 7884001