Landskabsanalyse for Gudenådalen: Pilotprojekt i forbindelse med Helhedsplan for Gudenåen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Dokumenter

Dette projekt er udført af en gruppe forskere fra Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning, Københavns Universitet, som et pilotprojekt, på foranledning af Gudenåkomitéen.

Gudenåkomitéen er et samarbejde mellem de syv kommuner, der deler Gudenåens hovedløb: Hedensted, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Favrskov og Randers Kommuner. Komitéen består af ét kommunalt bestyrelsesmedlem fra hver medlemskommune.

Formålet med pilotprojektet er at skabe en platform for en kommende implementering af den Helhedsplan for Gudenåen som Gudenåkomitéen enedes om i 2021.

De enkelte dele af pilotprojektet omfatter en række analyser af landbrug og landskab langs Gudenåens hovedløb, en identifikation af mulige strategiske projekter, en gennemgang af de gennemførte aktørworkshops og anvendelse af film som planlægnings- og dialogredskab. Resultaterne præsenteres dels i denne rapport, dels i form af en pilotfilm, der anviser mediets muligheder som analyse-, dialog- og kommunikationsredskab i forbindelse med inddragende planlægning. Pilotfilmen kan tilgås direkte via link i kapitel V.
OriginalsprogDansk
ForlagInstitut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet
Antal sider155
ISBN (Elektronisk)978-87-7903-890-5
Rekvirerende organGudenåkomitéen
StatusUdgivet - 2023
NavnIGN Rapport
Nummermarts 2023

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 340902381