Fedtstruktur: innovation af smør og blandingsprodukter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Standard
Fedtstruktur : innovation af smør og blandingsprodukter. / Rønholt, Stine; Knudsen, Jes Christian; Mortensen, Kell; Kaufmann, Niels; Buldo, Patrizia; Wiking, Lars; Andersen, Ulf.
I: Maelkeritidende, Nr. 6, 2012, s. 8-9.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Harvard
Rønholt, S, Knudsen, JC, Mortensen, K, Kaufmann, N, Buldo, P, Wiking, L & Andersen, U 2012, 'Fedtstruktur: innovation af smør og blandingsprodukter', Maelkeritidende, nr. 6, s. 8-9.
APA
Rønholt, S., Knudsen, J. C., Mortensen, K., Kaufmann, N., Buldo, P., Wiking, L., & Andersen, U. (2012). Fedtstruktur: innovation af smør og blandingsprodukter. Maelkeritidende, (6), 8-9.
Vancouver
Rønholt S, Knudsen JC, Mortensen K, Kaufmann N, Buldo P, Wiking L o.a. Fedtstruktur: innovation af smør og blandingsprodukter. Maelkeritidende. 2012;(6):8-9.
Author
Bibtex
@article{890eff5853a54972b6ced54a14ec4250,
title = "Fedtstruktur: innovation af sm{\o}r og blandingsprodukter",
author = "Stine R{\o}nholt and Knudsen, {Jes Christian} and Kell Mortensen and Niels Kaufmann and Patrizia Buldo and Lars Wiking and Ulf Andersen",
year = "2012",
language = "Dansk",
pages = "8--9",
journal = "Maelkeritidende",
issn = "0024-9645",
number = "6",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Fedtstruktur
T2 - innovation af smør og blandingsprodukter
AU - Rønholt, Stine
AU - Knudsen, Jes Christian
AU - Mortensen, Kell
AU - Kaufmann, Niels
AU - Buldo, Patrizia
AU - Wiking, Lars
AU - Andersen, Ulf
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 8
EP - 9
JO - Maelkeritidende
JF - Maelkeritidende
SN - 0024-9645
IS - 6
ER -
ID: 37592901