Steen Stender
Adjungeret professor
Ernæring og Sundhed
Nørre Allé 51
2200 København N
- Udgivet
Trans, and n-3 polyunsaturated fatty acids and vascular function - a yin yang situation?
Dyerberg, J., Christensen, J. H., Eskesen, D., Astrup, A. & Stender, Steen, 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 33-35 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A critical assessment of validity of scales and stadiometers in a Danish hospital setting
Geiker, Nina Rica Wium, Larsen, S. H. M., Stender, Steen & Astrup, A., 2010, I: Obesity Reviews. 11, Suppl. 1, s. 333 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning
- Udgivet
A possible association between a dysfunctional skin barrier (filaggrin null-mutation status) and diabetes: a cross-sectional study
Thyssen, Jacob Pontoppidan, Linneberg, Allan René, Carlsen, B. C., Johansen, Jeanne Duus, Engkilde, K., Hansen, Torben, Pociot, Flemming, Pedersen, Oluf Borbye, Meldgaard, M., Szecsi, P. B., Stender, Steen & Menné, T., 1 jan. 2011, I: BMJ Open. 1, 1, s. e000062 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A trans European Union difference in the decline in trans fatty acids in popular foods: a market basket investigation
Stender, Steen, Astrup, A. & Dyerberg, J., 2012, I: B M J Open. 2, 5, s. e000859 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A trans world journey
Stender, Steen, Dyerberg, J., Bysted, A., Leth, T. & Astrup, A., 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 47-52 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Alment om behov og behovsdækkende indtag: internationale og nationale anbefalinger, definitioner af behov, behovsfordelingskurver, behovsdækkende indtag, praktisk brug af tabelværdierne
Garby, L., Astrup, A. & Stender, Steen, 1997, Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Astrup, A., Garby, L. & Stender, S. (red.). København: Handelshøjskolens Forlag, s. 64-69 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Alt fedtstof er ikke lige fedt: om fedtstoffers betydning for udvikling af hjertekarsygdom
Astrup, A., Stender, Steen & Dyerberg, J., 17 okt. 2013Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
- Udgivet
An appraisal of the fat content of household distributed cookery booklets in Denmark
Jensen, H. M., Astrup, A. & Stender, Steen, 1996, I: Food & Nutrition Research. 40, s. 70-73 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Approaches to removing trans fats from the food supply in industrialized and developing countries
L'Abbé, M. R., Stender, Steen, Skeaff, C. M. & Tavella, M., 2009, I: European Journal of Clinical Nutrition. 63, s. 55-67 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Artificial trans fat in popular foods in 2012 and in 2014: a market basket investigation in six European countries
Stender, Steen, Astrup, A. & Dyerberg, J., 2016, I: B M J Open. 6, 3, 8 s., e010673.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 10820018
Flest downloads
-
223
downloads
Subsequent Event Risk in Individuals with Established Coronary Heart Disease: Design and Rationale of the GENIUS-CHD Consortium
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
191
downloads
Artificial trans fat in popular foods in 2012 and in 2014: a market basket investigation in six European countries
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
165
downloads
Hypertension genetic risk score is associated with burden of coronary heart disease among patients referred for coronary angiography
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet