Steen Stender

Steen Stender

Adjungeret professor


  1. Udgivet

    Trans, and n-3 polyunsaturated fatty acids and vascular function - a yin yang situation?

    Dyerberg, J., Christensen, J. H., Eskesen, D., Astrup, A. & Stender, Steen, 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 33-35 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    A critical assessment of validity of scales and stadiometers in a Danish hospital setting

    Geiker, Nina Rica Wium, Larsen, S. H. M., Stender, Steen & Astrup, A., 2010, I: Obesity Reviews. 11, Suppl. 1, s. 333 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

  3. Udgivet

    A possible association between a dysfunctional skin barrier (filaggrin null-mutation status) and diabetes: a cross-sectional study

    Thyssen, Jacob Pontoppidan, Linneberg, Allan René, Carlsen, B. C., Johansen, Jeanne Duus, Engkilde, K., Hansen, Torben, Pociot, Flemming, Pedersen, Oluf Borbye, Meldgaard, M., Szecsi, P. B., Stender, Steen & Menné, T., 1 jan. 2011, I: BMJ Open. 1, 1, s. e000062 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    A trans European Union difference in the decline in trans fatty acids in popular foods: a market basket investigation

    Stender, Steen, Astrup, A. & Dyerberg, J., 2012, I: B M J Open. 2, 5, s. e000859 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    A trans world journey

    Stender, Steen, Dyerberg, J., Bysted, A., Leth, T. & Astrup, A., 2006, I: Atherosclerosis - Supplements. 7, 2, s. 47-52 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Alment om behov og behovsdækkende indtag: internationale og nationale anbefalinger, definitioner af behov, behovsfordelingskurver, behovsdækkende indtag, praktisk brug af tabelværdierne

    Garby, L., Astrup, A. & Stender, Steen, 1997, Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Astrup, A., Garby, L. & Stender, S. (red.). København: Handelshøjskolens Forlag, s. 64-69 6 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. Udgivet

    Alt fedtstof er ikke lige fedt: om fedtstoffers betydning for udvikling af hjertekarsygdom

    Astrup, A., Stender, Steen & Dyerberg, J., 17 okt. 2013

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  8. Udgivet

    An appraisal of the fat content of household distributed cookery booklets in Denmark

    Jensen, H. M., Astrup, A. & Stender, Steen, 1996, I: Food & Nutrition Research. 40, s. 70-73 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Approaches to removing trans fats from the food supply in industrialized and developing countries

    L'Abbé, M. R., Stender, Steen, Skeaff, C. M. & Tavella, M., 2009, I: European Journal of Clinical Nutrition. 63, s. 55-67 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Artificial trans fat in popular foods in 2012 and in 2014: a market basket investigation in six European countries

    Stender, Steen, Astrup, A. & Dyerberg, J., 2016, I: B M J Open. 6, 3, 8 s., e010673.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...16 Næste

ID: 10820018