Reisya Rizki Riantiningtyas
Ph.d.-studerende
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2023
- Udgivet
Layered food designs to create appetizing desserts: A proof-of-concept study
Chow, Ching Yue, Rodríguez, R. M., Riantiningtyas, Reisya Rizki, Munk, M. B., Ahrné, Lilia & Bredie, Wender, 2023, I: Food Research International. 170, 8 s., 112955.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Oral Somatosensory Alterations in Head and Neck Cancer Patients: An Overview of the Evidence and Causes
Riantiningtyas, Reisya Rizki, Carrouel, F., Bruyas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Giboreau, A. & Dougkas, A., 2023, I: Cancers. 15, 3, 14 s., 718.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Oral somatosensory alterations and salivary dysfunction in head and neck cancer patients
Riantiningtyas, Reisya Rizki, Valenti, A., Dougkas, A., Bredie, Wender, Kwiecien, C., Bruyas, A., Giboreau, A. & Carrouel, F., 2023, I: Supportive Care in Cancer. 31, 12, 10 s., 627.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 232690443
Flest downloads
-
52
downloads
Printability, stability and sensory properties of protein-enriched 3D-printed lemon mousse for personalised in-between meals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
32
downloads
3D printing of a high protein yoghurt-based gel: Effect of protein enrichment and gelatine on physical and sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet