Li Ding

Li Ding

Ph.d.-studerende


Udgivelsesår:
  1. 2024
  2. Udgivet

    Starch phosphorylation regulates starch granule morphological homogeneity in Arabidopsis thaliana

    Li, X., Ahmad, A. M., Zhong, Yuyue, Ding, Li, Blennow, Andreas & Fettke, J., 2024, I: Plant Physiology. 194, 4, s. 2600-2615

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2023
  4. Udgivet

    Effects of natural starch-phosphate monoester content on the multi-scale structures of starches

    Ding, Li, Liang, Wenxin, Qu, J., Persson, Staffan, Liu, X., Herburger, K., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Khakimov, Bekzod, Enemark-Rasmussen, K., Blennow, Andreas & Zhong, Yuyue, 2023, I: Carbohydrate Polymers. 310, 10 s., 120740.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    High-amylose starch: Structure, functionality and applications

    Zhong, Yuyue, Tai, L., Blennow, Andreas, Ding, Li, Herburger, K., Qu, J., Xin, Anzhou, Guo, D., Hebelstrup, K. H. & Liu, X., 2023, I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 63, 27, s. 8568-8590 23 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    TOBF1 modulates mouse embryonic stem cell fate through regulating alternative splicing of pluripotency genes

    Aich, M., Ansari, A. H., Ding, Li, Iesmantavicius, V., Paul, D., Choudhary, Chunaram, Maiti, S., Buchholz, F. & Chakraborty, D., 2023, I: Cell Reports. 42, 10, 22 s., 113177.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The effects of different types of high-amylose maize starches on viscosity and digestion of acidified milk gels

    Li, R., Ding, Li, Guo, K., Qu, J., Herburger, K., Persson, Staffan, Blennow, Andreas & Zhong, Yuyue, 2023, I: Food Chemistry. 404, Part A, 134525.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2022
  9. Udgivet

    Different genetic strategies to generate high amylose starch mutants by engineering the starch biosynthetic pathways

    Zhong, Yuyue, Qu, J. Z., Liu, X., Ding, Li, Liu, Y., Bertoft, E., Petersen, Bent L, Hamaker, B. R., Hebelstrup, K. H. & Blennow, Andreas, 2022, I: Carbohydrate Polymers. 287, 10 s., 119327.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    High pressure/temperature pasting and gelling of starch related to multilevel structure-analyzed with RVA 4800

    Tian, Yu, Qu, J., Zhou, Q., Ding, Li, Cui, Y., Blennow, Andreas, Zhong, Yuyue & Liu, X., 2022, I: Carbohydrate Polymers. 295, 119858.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Recent advances in enzyme biotechnology on modifying gelatinized and granular starch

    Zhong, Yuyue, Xu, J., Liu, X., Ding, Li, Svensson, B., Herburger, K., Guo, K., Pang, C. & Blennow, Andreas, 2022, I: Trends in Food Science and Technology. 123, s. 343-354 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Starch retrogradation in potato cells: Structure and in vitro digestion paradigm

    Shu, L., Dhital, S., Junejo, S. A., Ding, Li, Huang, Q., Fu, X., He, X. & Zhang, B., 2022, I: Carbohydrate Polymers. 286, 9 s., 119261.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 252709022