Jorge Ruiz Carrascal
Adjungeret professor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-7905-3153
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2015
- Udgivet
Cheese powder can boost sensory properties of emulsion sausages
Chen, X., Ruiz Carrascal, Jorge & Karlsson, A. H., 2015.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
ID: 51320196
Flest downloads
-
554
downloads
A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
336
downloads
Modification of gelatin functionality for culinary applications by using transglutaminase
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
222
downloads
Cheese powder can boost sensory properties of emulsion sausages
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet